20.12.2015

Hän on täällä tänään

A zetti-kind-of-an ATC, inspired by these instructions from Silkku. I just felt like I had to participate in this swap, although I only had one day to make the card before leaving for Lapland. My card turned out a bit less dramatic than Silkku's, and looking like one of my cards, don't you think? The plastic flower comes from inside a hand soap bottle, and it's adhered with a brad, so you can move it and turn it on her face. The background was made from a pink napkin. I had a lot of fun making this card!

Lomamme oli jo ovella, kun Koukussa kortteihin -sivustolla julkaistiin Oktk#13. Nämä Silkun ohjeet ja mallikortti olivat niin inspiroivat, että minun oli ihan pakko osallistua vaihtoon, ja tehdä tämä zettityylinen ATC samalta istumalta. Samaa dramatiikkaa tässä ei kyllä ole kuin Silkulla, vaan kortista tuli hyvin omannäköiseni.
Taustalla on pohjimmaisena gessopesun saanutta saksankielistä käyttöohjetta, jonka päälle kiinnitin pinkkiä lautasliinaa. Sen päälle sivelin vesivärin puutteessa Distress Ink -musteita ja lisäsin vielä omin luvin mustaa suihketta. Vahvemmat mustat soirot ovat revittyä paperia, johon sudin kiiltoa ja tekstuuria kynsilakalla. Varjostuksia tein mustalla Inktensen kynällä ja valokohtia korostin valkoisella gerlikynällä.
Naisen päät leikkasin lehdestä jo edellistä zettiäni suunnitellessani. Pikkupää pääsi otsaan, ja piirtelin kasvoille ja hiuksiin mustalla tussilla ja valkoisella geelikynällä. Kukka on muovikalvoa saippuapullosta, ja kiinnitetty haaraniitillä, joten sitä voi pyörittää. Haaraniittiin laitoin myös kolmionmallisen palan kullanväristä verkkoa.
Pää ja kukka veivät niin paljon tilaa, että vartalolle ei paljon jäänyt tilaa. Halusin kuitenkin muutakin kuin hartiat näkyviin, joten luonnostelin pään alapuoliseen tilaan vartalon suttupaperille ja leikkasin sen lehdestä kaavan avulla.
Kehykset piirsin leveällä mustalla tussilla, jonka päälle tein neliöitä valkoisella geelikynällä. Lopputuloksesta pidän hurjan paljon. Tämä on 110. ATC:ni, ja sen nimi on postauksen otsikkona.

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno. Kiinnosti niin paljon, että kävin ohjeenkin lukemassa. Pitää kokeilla minunkin tuollaista, kunhan ennätän.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!