24.3.2016

Star wars -kortti

Happy Easter! This time with Yoda in a coloring page image I used for my godson's birthday.
Mukavaa pääsiäisen aikaa vähän vähemmän pääsiäistyylisellä kortilla! Hiljaiselo blogissani ei johdu siitä, etteikö kortteja syntyisi, vaan pikemminkin päinvastoin! Koukussa kortteihin - ylläpitoon liityttyäni pääsin mukaan suunnittelemaan myös huhtikuussa julkaistavaa Tekniikkakymppiä, joten mallikortteja on tullut tehtyä oikein urakalla. Viikko vielä, niin tekin pääsette työn touhuun!

Nuorimmastakin kummipojasta on nyt tullut Star Warsin fani, joten tein hänelle tämän vuoden synttärikortin netin värityskuvasta. Edelliset tämän teeman korttini löytyvät täältä.
Yodan kuvassa oli hennot varjostukset jo valmiina, joten oma väritykseni meni vähän ylivarjostamisen puolelle. Valomiekasta tuli aika aidon näköinen, kun huomasin käyttää siihen valkoista geelikynää valoksi. Silmät kiiltävät Glossyn vaikutuksesta. Taustapaperissa oli oikean ja alareunan reunaroiskeet valmiiksi painettuina, joten koetin mukailla jälkeä oranssilla akvarellivärillä ylös ja vasemmalle. Stanssasin mustalla mistillä roiskitusta paperista vasemman reunan kuvion, ja laitoin oikeaan alakulmaan kasettiin tarkoitetun tarranumeron, jossa näkyy päivänsankarin ikä. Nappiin pujotettuihin naruihin olen saanut inspiraation Pammulta.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!