6.4.2016

Tilkkutäkkiä Tekniikkakymppiin

A "squash" card following these instructions for the 10 Techniques Challenge. Not as complicated to make as it looks!

Tekniikkakympin kolmannessa haasteessa tehdään kasaan taitettava tilkkutäkki näillä ohjeilla. Näyttää monimutkaisemmalta kuin onkaan, joten ei kannata pelästyä!
Minä tein korttini kannet stanssilla muotoonsa paksusta kuviopaperista, mutta olisi kannattanut lisätä vahvikkeeksi pohjalle vielä kartonki, etteivät kulmat taitu. Kortti on kasaan taitettuna pikkuruinen, vajaat 10 senttiä suuntaansa. Skräppiarkilta leikattu vauva sai reunoilleen Panduron pitsit. Nauhan kiinnitin kulkemaan kuvan alta, jotta se pysyy kortin mukana. Vasemmalla reunalla nauhaa on pitempi pätkä, jotta sen saa solmittua takakautta kortin oikeaan reunaan rusetille.

Kortti aukeaa näin suureksi avattaessa. Kolmen taitettavan sisäneliön pohjana käytin hailakanpunaista paksuhkoa iänvanhaa Luontoliiton kirjepaperia. "Tilkkuina" on kolmea kuviopaperia Priman Princess-lehtiöstä, joka minulle vaaleanpunaisen ja romanttisen ystävänä on yksi suosikeistani. Ajattelin, että noihin kolmeen keskirivin vaaleampaan neliöön voi kortin antaja kirjoitella terveisensä.
Tähän kuvaan taitoin näkyville myös kortin takakannen, jossa on keskeltä tuttua kukkapaperia ja tuttipullo. Tervetuloa mukaan haastamaan itsesi Tekniikkakymppiin!

2 kommenttia:

  1. Hempeä kortti ja hauska tuo taittelu; pienestä kortista riittääkin pitkälle, kun sen aukaisee.

    VastaaPoista
  2. No jopas on hieno ja erkoinen!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!