12.9.2016

Rentouttavaa decoilua

At the live ATC meeting I heard about a deco book with Flower Fairies, that Aino was organizing, and of course I wanted to participate. Here are the two pages I embellished, and I enjoyed it very much! My favourite is the 1 cm wide lady bug I cut out of a a small sticker and added on the image, because it looks as if it has been there to begin with.

Kuulin muutaman viikon takaisessa ATC-livetapaamisessa Ainon  Syksyn Kukkakeijut -decosta, ja sain ilokseni osallistua yhden aukeaman koristeluun. Kylläpä sen tekeminen olikin loistavaa rentoutusta hektisten ensimmäisten työviikkojen jälkeen. Kiitos, kun sain olla mukana!
Aukeamani nimi on Takkuruusut, ja valitsin sen kuvan värisävyjen perusteella, koska lämpimän punaruskeaa ja oranssiin taittuvaa materiaalia minulta löytyi helposti. Säästin koko runon näkyviin ja leikkasin sille koko sivun levyiset kehykset stanssilla. Oikeanpuoleisen sivun kuvan kehystin ja lisäilin siihen vähän kaikenlaista pientä kivaa.
Tässä keijupoika kehyksineen, jotka ovat oranssia uritettua nauhaa sivuilta, kimallekuvioitua tekstiilipintaista ruusutarraa ylhäältä ja vasemmalla sivulla käyttämääni paperia alhaalta. Ylös lisäsin tulostetun ja irti leikatun perhosen ja punaisen kiiltokuvaruusun kuvan vintagekuva-arkin reunalta. Keskellä oikealla on luumunruskeasta paperista stanssattu kiekurainen kulmakoriste, johon laitoin korostukset viininpunaisella hilekynsilakalla. Vasemman alareunan kukka on värjätty samalla lakalla, ja sen päällä on kiiltävänpunaisesta paperista lävistetty lumihiutalekuvio ja keskellä kullanvärinen pikkuruinen haaraniitti. Oikeassa kulmassa on kuviosaksilla leikattu pala ruusukuvioista punaista paperia.
Keijukaisen siipisuoniin laitoin Stickles-kimalletta ja kuvan reunoille revin paloja kiiltävänvalkoisesta reikäharsopaperista. Suosikkilisäykseni koko aukeamalle on tuo sentin levyinen leppäkerttutarra, jonka leikkasin pikkuruisine jalkoineen ja tuntosarvineen irti valkoisista reunoistaan ja kiinnitin keijupojan katseen kohteeksi. Se näyttäisi oikeastikin kuuluvan kuvaan!
Tekstisivullakin on tulostettu perhonen, jonka asento on peilikuva viereisen sivun perhoselle. Tekstin päälle töpöttelin vanhan paperin värisellä musteella talventörröttäjän käyttäen maskina paperia, josta olin stanssannut irti samanlaisen kasvin kuin oikeassa reunassa. Tuo ruskea talventörröttäjä on stanssattu Gelli Platella kuvioidusta paperista. Alhaalla on leveä kukkapitsi, jonka olen saanut vaihdossa, ja jonka yläreunan leikkasin kukkia myötäillen poistaakseni vaakasuoran reunan.
Tällekin sivulle leikkasin jotain pientä, nimittäin Anne Geddesin kalenterin mainoksesta pikkuruisen ruusunnupun päällä nukkuvan vauvan, jolle tein siivet lävistämällä muovikalvosta kukan, josta leikkasin kaksi terälehteä käyttöön. Laitoin näihinkin siipiin kimalletta.

Todella kauniita ja huolella tehtyjä olivat decon muutkin decon tähän mennessä valmistuneet aukeamat. Tuskin maltan odottaa näkeväni valmiista kirjasta kuvia Ainon blogissa!

3 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle, kun tulit mukaan. Aurinkoisia syyskuun päiviä!

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti.Kaikkija pikkujuttuja oot laittanut, ihana.

    VastaaPoista
  3. Upeat sivut olet askarrellut. Mukavaa olla tässä mukana.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!