28.1.2017

Neutraali vauvaonnittelu

Here is my unisex baby card for the theme "Let's celebrate" of Allsorts challenge blog.  It's a window card with a vintage image and lots of decorative elements around the window. Because the image is inside the card, I left some room for written sentiments on the back side. Thanks for looking!

Tein sekä tytölle että pojalle sopivan vauvakortin vintagekuvasta Allsortsin juhla-aiheiseen haasteeseen. Huomaatko, miten tämä kortti liittyy edellisen postauksen värikkääseen hääkorttiin? No tietysti sillä tavalla, että käytin tämän kortin keskeltä stanssattua soikiota sen kortin kuvan taustana.
 
Tein tästä aukkokortin runsailla reunakoristeluilla, ja ensimmäisessä kuvassa pitelen sitä kiinni, jotta kuvasta näkyy vauvan sijoittuminen aukon keskelle suljetussa kortissa. Koristeina on erilaisia valmiskukkia, stanssattuja kiekuroita, Anun putiikkien chipboard-lehtiä, joihin laitoin Stickles-kimalletta, valmisleikeperhosia ja koristeellista pitsiä. Oikean alareunan lilaan taittuva kukka on myös valmisleike, jonka reunoja ja keskustaa taivuttelin kolmiulotteisemmaksi, ja käytin terälehtien kiinnitykseen pieniä kohotarran paloja. Kukkien alle laitoin heteitä ja ylös keskelle ripustin narulla sydänriipuksen "Made with love"-tekstillä. Oikea yläreuna uhkasi jäädä liian paljaaksi, joten leikkasin siihen suikaleen beigestä kuviopaperista.

Vintagekuvan kulmiin kortin sisälle laitoin Anun putiikeista hankitut kulmakiekuraleikkeet. Tästä salamalla otetusta kuvasta näkee, että vaaleanvihreässä kuviopaperissa, josta napsuttelin aukon reunoille kiekuroita MS:n boordileikkurilla, on kimaltavaa kohokuviointia. Myös luonnonvalkoisessa korttipohjassa on kimallepisteitä, jotka jäivät kortissa näkyviin vain sisäsivuille, joita en erikseen kuvannut.
Koska kortin sisällä ei ole tilaa tekstille, tein koristeellisella stanssilla takakanteen kirjoitustilan luonnonkukilla koristellusta paperista. Taustalla on samaa kuviopaperia kuin kannen koristesuikaleessa.

4 kommenttia:

 1. Really lovely card and very pretty too, nice that it is uni-sex as well.
  Thank you for joining our 'Celebrate' challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. Thanks for sharing your lovely card at Allsorts 'let's celebrate' challenge, good luck in the draw. ♥
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]

  VastaaPoista
 3. Ihana vauvakortti vintagekuvalla, kauniit koristelut.
  Kiitos kun olet mukana Allsortsin juhlahaasteessa;-)m

  VastaaPoista
 4. Kauniita kortteja, mä olen kans tykästynyt noihin kuviin.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!