16.1.2018

Mittasuhteilla leikittelyä

I'm taking part in an ATC trading challenge, in which we were asked to play with dimensions. These cards were mainly made of images cut from magazines.
 
Osallistun pitkästä aikaa Askarteluvuoren ATC-vaihtoon, jossa tällä kertaa teemana ovat mittasuhteet. Ensimmäisestä kortista tuli hillitympi kuin toivoin, joten tein vielä toisenkin. Tämä oli hauska haaste!
Nämä kortit löysivät kodin Jaana H-V:n luota.
"Ajatus karkaa" -korttiin sain idean noista kahdesta samasta naisen kuvasta, jotka yhdistin ruseteistaan. Isommalle naiselle leikkasin vartalon mustasta lehdensivusta ja muodostin kainalon alapuolella näkyvät hiukset oranssisävyisestä kuvasta, jossa oli valaistu ihmisjoukko kädet ojennettuina. Vyö on kellomainoksesta ja kukkaketju koristetarroista koottu. Timantit laitoin korviin ja rusettiin. Linnut ovat valmisleikearkilta, ja kohotin ne pulleiksi kohotarroilla ja reunoja käpristämällä. Taustakuvassa on samaa kukkapeltoa kuin alemman kortin yläosassa, mutta vain isommassa koossa. Reunoilla kullanväristä mustetta.
"Kohtasin niityllä kerran" -korttia lähdin kokoamaan tuon jättiporkkanaa syövän jäniksen ympärille, Tulostetun kuvan olen saanut KK-tapaamisessa. Taustalle laitoin viime vuoden kalenterista latokuvan ja yläosaan kukkaniittykuvan, joiden rajakohdan peitin läpikuultavalla nauhalla. Minua viehättää tuo perspektiivin vääristymä ylä- ja alaosan välillä. Niitylle lisäsin juomamainoksesta kanalinnun ja pienet lapset sateenvarjon alla, eli koristenapin, jota olen säilyttänyt varmaan 20 vuotta tietämättä, mihin sen lopulta käyttäisin. Ylös kukkasen varttaa kiipeämään laitoin metalliriipuskissan, ja lisäsin lopuksi vielä pari stanssilla tehtyä lehvää.


7 kommenttia:

 1. Hauska idea! Näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 2. upeat kortit. Miten pieneen korttiin mahtuukaan noin laaja maisema, wau

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste! Kauniita ovat molemmat korttisi.

  VastaaPoista
 4. Luin vasta nyt kommenttisi blogistani, anteeksi, sait vähän odottaa vastaustani! Ylimmäinen kiinnostaa....Kiitos!!

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos alimmaisesta kortista vaikka toivoin ylimmäistä :) Vaihtaisitko sä mun kanssa nyt tuon ylimmäisen kortin? Katsotko mun vapaista olisiko siellä mieleistä!?

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja kekselijäät kortit :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!