23.5.2018

Vintagehaasteet 91 ja 92

I've been buzy again and the last two vintage challenge DT-cards remained unpublished until now. Well, here they are at last: "Spring in Paris" in an ATC and "Use a piece of newspaper or magazine."

Kauhistus, miten arki on taas vienyt mukanaan! Tässä edellisen ja tämän kuukauden Koukussa kortteihin -vintagehaasteen mallikorttini.
Tällä hetkellä on voimassa haaste #92: "Käytä lehtileikettä". Minun kortissani lehdestä on leikattu tuo nuoren naisen kuva. Taustapaperi sopii mielestäni verhojen kuviointiin ja tunnelmaan. Sen alakulmassa sattui vielä olemaan kuvan seepiaväreihin sopivaa kiekuraa, jonka päälle kerrostin kolme kukkaa. Keskimmäisen kukan varren kiersin spiraaliksi kuvan päälle. Yläkulmassa on kuvionappi, jonka keskelle pujottelin vaaleanpunaista ompelulankaa. Oikean puolen kulmiin kiinnitin kohotarroilla stanssatut kartonkiset "metallikuviot". 
Edellinen vintagehaaste oli nimeltään "Pariisin kevät". ATC:ssä ollaan vaatetuksesta päätellen vielä aika alkukeväässä menossa. Naisen kuvan olen saanut tulostettuna Fairytalelta, ja nyt leikkasin sen ääriviivojaan myöten skräppipaperista leikatun Eiffeltornin edustalle. Reunoille revin maalitelan puhdistuspaperia. Lehdet napsuttelin irti kuviopaperin jämäsuikaleista ja kukan kerrostin lävistetyistä osista ja timanttikukkakeskustasta. Perhonen on tulostettu, leikattu irti ja kiinnitetty siipien alta kohotarrapaloilla. Yritän aina leikata perhosista mukaan myös tuntosarvet, ja sitä varten kädessä pitää olla juuri niiden Sanna Saksijan alkuperäisten Fiskarsilaisten, jotka olen lapsuudenkodista saanut mukaani 23 vuotta sitten.

Yksi asia kortissa jäi harmittamaan, ja sen mukaan nimesin koko ATC:n periaatteella: "Mitä ei voi peittää, sitä kannattaa korostaa." Kortin nimi on siis "Eiffelin kalteva torni", ja se vaihdettu.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!