16.12.2018

Marilyn-kortit Tuplikseen

These two cards were made by me using two images of Marilyn that Kirsi-Marja had chosen for an ATC-trade. Great images to work with, and I tried to add some glamour on both cards.

Tuplavaihdon kakkososassa minulle tulivat Kirsi-Marjan valitsemat Marilyn-kuvat, joista oli helppoa koota ATC:t, joihin koetin saada aimo annoksen glamouria mukaan.
"Miehet pitävät vaaleaveriköistä" -korttiin leikkasin Marilynin irti ääriviivojaan myöten, kiinnitin punaiselle kimallepaperille ja kohotin kartongilla ja kohotarrapaloilla reilusti ylös taustasta. Taustan tyylitellyt kukat ovat aikakauslehden kuvitusta. Alareunaan laitoin punamustan pitsinauhan ja valkoisen paperikukan, joka sai seurakseen vihreät ja mustat hedepallerot. Korvakoruiksi laitoin mustat hologrammitimantit. Kortin reunat pyyhkäisin valkoisella musteella.
"Piukat paikat" -kortin kuvan muotoilin stanssilla ja tummensin reunat musteella. Taustan ruusu on lehtikuva, jota on käytetty gellipainannassa kuvansiirtoon, minkä vuoksi siinä on pinkin kuvan päällä vielä pinkkiä maaliakin. Alareunaan sopi sama pitsinauha kuin toisessakin kortissa, ja ylös laitoin mustan paperikukan sekä sille kukkatimanttikeskustan sekä siirtokuvakiekurataustaa. Myös pienet mustat kuvat raaputin siirtokuva-arkilta, ja niihin laitoin keskustoiksi pikkuruiset timantit. Kaulakoruksi lisäsin sydämenmuotoisen timantin. Kortin reunoilla on mustaa mustetta.
Tämä Tupliksen kakkosvaihe on aina oma suosikkini, koska tykkään haasteista!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!