12.2.2019

Tuplahaasteeseen tekemäni kortit

Here are the ATC's I made in the second part of this year's first "double trade", using two vintage images chosen by Sisko. 

Sailan tuplahaasteen kakkososassa sain Siskolta sievät vintagekuvat, joita en olisi meinannut raaskia ollenkaan silputa, mutta tein sen kumminkin, jotta kortteihin mahtuisi muutakin. Tapasimme Siskon kanssa kahvilassa, ja vaihdoimme samalla myös kolikoita. Siinä oli meidän kahden naisen protestimme postimaksujen hinnankorotuksia vastaan:D Kiitos Sisko tapaamisesta, se on aina yhtä mukavaa!
"Rakkauden puutarhassa" -kortin kuvan kulmat leikkasin kahdella eri kulmanpyöristäjällä, jotta miehen jalka säilyi ehjänä. Taakse asettelin kultaista verkkonauhaa löysästi, jotta sain sen toista reunaa poimutettua kuvan alakulman päälle. Taustan kuviopaperissa oli kukkia ja kuvan värisävyjä, mutta lisäsin verkon ja kuvan päälle vielä lisää kukkia servietistä. Oikeaan kulmaan laitoin vaihdossa saatuja ruskeita timanttikukkia, ja käsittelin kortin reunat kullanvärisellä kynsilakalla. Täytyihän minun tietysti vielä piipertää pieni perhonen saksilla irti kuviopaperista kuvan vasempaan yläkulmaan. Sen toisen siiven kiinnitin koholleen kohotarrapalalla.
"Odotan kultaisessa kamarissa" -korttiin stanssasin naisen kuvan muotoonsa, vaikka stanssi olikin suurempi kuin itse kuva. Peittelin sitten ne kolme kärkeä, joissa kuva loppui kesken, vasemmalta revityllä ruusupaperisuikaleella, ylhäältä halkaistulla pitsinauhalla ja alhaalta helminauhalla. Oikean puolen taustapaperi on lehtikuvaa kultaisesta mekosta, jota peittelin sieltä täältä kullanvärisellä reikäharsopaperilla. Ruusureunan päälle laitoin vielä samasta leikevihkosesta irrotetun ruusunapin kuvan. Tämän ATC:n reunoilla on kullanväristä mustetta. Näitä kortteja oli oikein kivaa tehdä!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!