15.5.2021

Vaaleanpunainen vintagekortti

"Wood panel" is the theme of our newest vintage challenge. My DT card turned out quite girly and romantic.

Lautaseinää pyydetään nyt Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa. Käytin ihanaa vaaleanpunaista lautaseinäpaperia, joka on alkujaan joulupaperikosta, mutta se ei kuitenkaan ollut minusta liian talvinen neutraaliin vintagekorttiin.

Vintagekuvan ympärille laitoin stanssattuja kiekuroita ja paperikukkia, alimmaiseksi kuviopaperin päälle sideharson. Oikeassa alalaidassa on kristallipäinen koristeneula, jonka pujotin leikekuvavihkosta irroitettuun nauhan kuvaan. Leikekuvaperhosella on siivet kohollaan. Tytön hiuksiin laitoin leikevihkosta rusetin, jonka muotoilin saksenkärkien ja kohotarran avulla kolmiuloitteiseksi. Yläkulmassa roikkuu käsiriipus sirkkarenkaalla kehystetystä reiästä. Lankaan pujotin vaaleanpunaisen helmen. Alakulmassa on stanssattu soikio, johon leimasin tekstiksi "Thinking of you".

Otin vähän lähikuviakin yksityiskohdista. Vaaleanpunaisessa kukassa on kolme paperikerrosta ja heteistä koottu keskusta. Tällä kertaa jätin heteiden lenkit näkyviin viuhkamaiseksi koristeeksi. Siellä on näköjään pala kakkupaperiakin kerrosten välissä. Tekstilaatan reunoille pyyhkäisin hopeanväristä mustetta ja kiinnitin laatan kohotarroilla. Taustapaperin reunoihin pyyhkäisin harmaata mustetta.
Tästä kuvasta näkee, että kiekurakehys ja itse asiassa myös irtokiekurat on stanssattu venäjänkielisestä kirjansivusta, jonka olin vaalentanut gessolla. Koristeneulojen kiinnittäminen korttiin on minusta aina jotenkin hankalaa, mutta tuonne nauhaleikkeen mutkiin sen sai teipattua oikein luonnollisen näköisesti. Tässä alakulmassa on kaksi timanttikukkaakin koristeina. Vintagekuvan reunan jälki on saatu aikaan neulaamalla kuva irti paperista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!