25.8.2021

ATC-pläjäys

Some ATC's with different themes and techniques. There will be a live swap in September, so I'll try to make as many new cards as possible before that.

Tässä sekalainen seurakunta ATC:itä. Tampereen syyskuisessa livevaihdossa meni ensimmäinen kortti, pari muuta craftaamossa 2022 syksyllä.

(Vaihdettu.) "Hyppää mukaan!" -kortin tein eilen TJK-haasteen kalateemaan. Lehtikuvasta sai leikattua useammankin kalanpään. Vartalon, kruunun ja sinisen taustan olen saanut korttivaihdoissa. Leimasin vähän sahalaitakuviota ja kiinnitin tähtitarroja taustaan. Teksti on mainoslehdestä. Ylös laitoin telanpuhdistuspaperista stanssatun nuolen.

(Vaihdettu.) "Suunnaton näytelmä" on toisen kalanpääkortin nimi. Tällä kertaa vartalo on kananpojalta ja siipi kiiltokuvaperhoselta. Kiinnitin siiven kärjestään kohotarralla, jolloin keltaiset höyhenet mahtuivat alle ilmavaksi pyrstöksi. Taustapaperi on gessopestyä vanhaa tiedekirjaa. Hahmon nostin taustasta esiin hohtavasta tummansinisestä paperista stanssatulla ympyrällä ja laitoin ruututeippiä ylös ja alas. Nostin vielä kortin nimitekstin esiin kiinnittämällä sen alle kehykset kiiltävästä sinikuvioisesta kartongista. Reunoilla on punaista mustetta, ja koska painoin vahingossa sormellani hennon punaisen musteviivan yhteen kohtaan taustassa, painelin niitä tarkoituksella lisää sikin sokin.

(Vaihdettu."Viidakkofiilis"-ATC:hen sommittelin gellipainetulle taustalle meinoslehdestä leikatun liskon, stanssatun ja lävistetyn lehden, serviettipapukaijan, joulutähden lävistimellä tehtyjä kukkasia tarrakukkakeskustoilla ja muutaman timantin sekä puolihelmen. Reunoilla on vihreää akryylimaalia.

(Vaihdettu.) "Värähtämättä"-korttiin leikkasin Viken leimaamasta kirjekuoresta hahmot, jotka laitoin suihkeilla värjätylle ja kiekuroin leimatulle taustalle. Ääriviivoja korostin valkoisella gellikynällä ja lisäsin kirjasta leikatut ja tussilla värjätyn tekstin, josta kyllä tulee hiukan inha olo.

1 kommentti:

  1. Erikoinen kalansaalis! Hienot kortit. Ja niitähän täällä riittää!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!