28.9.2021

ATC:t ja kolikko

Three more ATC's and one ATCoin. We had such a great live swap happening two weeks ago again!

Tässä vielä 3 ATC:tä ja yksi kolikko, jotka tein kartuttaessani omien korttien kokoelmaa Tampereen livevaihtoa varten. Kylläpä meillä taas olikin ihana tapaaminen! Toinen ATC on vapaana vaihtoon.

 
(Vaihdettu.) "Varuillaan" jatkaa kalanpääkorttieni sarjaa. Tällä kertaa mallailin vartaloksi Puuhiksen kirjekuoren sulkuteipistä leikkaamani laaman vartalon, jolle laitoin höyhenen hännäksi ja pienet perhosen siivet. Kruunu on leikattu kuviopaperista. Taustapaperi on gessopestyä, kohokuvioitua ja leimoin koristeltua tekstipaperia, johon oli liimailtu myös paperisilppua ennen pinnan käsittelyä. Maaksi liimasin palan lilaa koristeharsoa ja piirtelin siihen geelikynällä muutaman ruohonkorren. Teksti löytyi Uudenkaupungin murteella kirjoitetusta romaanista ja sopi hyvin hahmon asentoon. Omasta mielestäni hahmon olemuksessa on jotain yksisarvismaista.

"Topi" sai nimensä tuosta alimman paperisuikaleen tekstistä. Tutulla reseptillä yhdistin korttimainoksesta revityn kuvan silppusuikaletaustaan. Koristeina rusetille solmittu narunpätkä ja kuviollinen haaraniitti.
(Vaihdettu.) "Ruuvi"-kortin tein itse asiassa vasta tapaamisen jälkeen. Se sai alkunsa mainoskirjekuoresta, jonka maakuvio ja mattapinta houkuttelivat minut repimään suikaleita, jotka liimasin sitten ristikkäin punaiselle paperille. Roiskin gessoa ja mustaa mustetta päälle, ja painoin muutaman tekstileiman, joiden kuviot jäivät hädin tuskin näkyviin. Hahmoksi kokosin paperinuken mustavalkokuvan vartalosta ja värikuvapäästä, ja välitin mekon vaaleanpunaiseksi korostustussilla ja korostin reunasaumoja geelikynällä. Kortin jujuna on se, että hahmoa voi pyörittää kierroksen vyön solkena toimivan ruuvihaaraniitin ympäri. Sopiva teksti löytyi Nuorten tiedekirjasta. Kellon leikkasin yläkulmaan kuvioteipistä.

(Vaihdettu.) Tämän kolikon nimeksi laitoin muistaakseni "Verkossa". Hämähäkin leikkasin taas korttimainoksesta. Taustan verkko on tehty gellipainantana maskin avulla. Lisäsin solmukohtiin tarrataustaisia kastehelmiä ja pisteitä kimalleliimalla, jota pursotin myös kortin reunoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!