15.8.2022

Pyöreä nallekortti

I bought some lovely Craft O'Clock paper pads from Latvia on our summer holiday, and I cut this rounded teddy card following the mandala lines on the backside of the paper to create a non-square card for our vintage challenge. The card type is called rocker card.

Ostin Latvian matkaltamme pari ihanaa Craft O'Clockin paperikkoa, joista Summertime Picnic sisältäää tällaisia suloisia nallekarhuja. Leikkasin korttipohjan pyöreäksi seuraten karhupaperin taustapuolen mandalan reunakuvioita ja tein keinukortin Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen, jossa pyydetään muunmuotoisia kortteja.

Kannen koristeluna on vain muutama vaaleanpunainen timantti ja kaksi siivistään kohotarroilla kiinnitettyä leikeperhosta sekä sydänhaaraniitillä kiinnitetty With love -tekstitagi. Sahalaitareunat värjäsin kuparinruskealla mustetyynyllä ja ilmapalloon laitoin Glossyä. Olin tietysti ensin leikannut taustapuolta seuraten vahingossa ilmapalloon rikkinäisen kulman, joten liimalisäys oli pakon sanelema juttu, koska halusin sen takaisin ehjäksi.
Korttipohjan leikkasin kahvitassin avulla pyöreäksi kraftinvärisestä neliökorttipohjasta ja taitoin keskeltä kahtia. Kuvassa näkyvä kortin takapuolen yläosa on siis nallepaperin taustaa, ja alaosaan leikkasin muffinikuvioita väreihin sopivaa paperia. Tekstille on tilaa pohjan puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!