1.12.2022

Luistelin vintagehaasteesta

Time to make the very last DT-card for the vintage challenge I've been hosting quite many years. I'm sad but also relieved the duties are over now. One thing I'm sure of is that this isn't going to stop me from making cards! The theme of the challenge is skating.

Nyt koitti se surun ja helpotuksen sekainen hetki, kun Koukussa kortteihin- vintagehaaste ja samalla koko toiminta päättyy. Aika ajoi vähitellen blogihaasteista ohi, eikä minulla riittänyt energiaa lähteä uudistamaan toimintaa. Jos joku haluaa valmiin osallistujajoukon kanssa samalla nimellä jatkaa, niin se olisi enemmän kuin mukava uutinen! Mielelläni opastaisin alkuun ja sitten pääsisin lopulta itsekin hyppäämään haasteisiin osallistujan roolissa. Viimeinen haasteemme päättyy 30.12. ja sen aihe on "Luistellaan". Tervetuloa mukaan!

Yllättävän vähän oli valmiita talvisia luistelukuvia tarjolla, kun vanhat vintagekuvat on tietysti pääosin otettu sisällä studiossa, mutta rullaluistelijan sentään lopulta löysin ja tulostin netistä. Toistin tytön mekon keltaista väriä leveässä Karnaluksin pitsissä,  nauhojen mintunvihreää stanssatussa kiekuraoksassa ja kuvan taustavärejä taustapaperissa, joka on vasemman reunan die cut -kortin tavoin irrotettu Studiolightin leikekuvavihkosta. Papereiden reunoja ressasin ja lisäsin koristeeksi Craftaamosta hankitun helmikukkasen. Korttipohja on himmeänvihreä.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!