22.3.2024

Kolme kolikkoa lisää

Once I started making ATCoins after a long break, they just kept coming. It's great to see, how different from each other these three are.

Kun pääsin kolikoissa vauhtiin, niin niitähän alkoi tulla melkeinpä liukuhihnalta. Näissä kolmessa ei ole mitään muuta yhteistä kuin tekemisajankohta, ja sehän näissä keräilykorteissa hauskinta onkin, kun voi antaa mennä vaan.

"Ulvova susi" jatkaa kauhukolikoideni sarjaa ja nämäkin kuvat olen leikannut EMP-vaatekuvaston t-paidoista ja koruista. Taustalla musta paperi, jonka leikkasin tikkireunastanssilla ja jonka keskelle liimasin suikaleen harsopaperia, jonka olin värjännyt suihkeella violetiksi. Kukat tein lävistimillä ja stansseilla yksivärisistä ja suihkekuvioiduista papereista. Lisäksi kortista löytyy suikale kuviopaperia, mustia hologrammitimantteja ja stanssattuja lehdyköitä.
"Marie"-kolikon kohdalla mentiin sitten hempeämmälle osastolle, vaikka tämäkin kuva on leikattu t-paitamainoksesta. Taustalla on kahta eri lehtileikettä, joista vasemmalla teksti ja oikealla marmorikuviointia. Tekstin päälle liimasin pinkin luurankolehden ja taustapapereiden rajakohdan päälle sydänleikkeen, jossa on hileistä kohokuviointia. Sijoittelin 4 timanttia tyhjään kohtaan ja pyyhin reunoille gessoa.

"Kärrynpyörä" on tehty samalla mosaiikkitekniikalla kuin pari aiempaa samoista hiirikiiltokuvista tekemääni jo pois vaihdettua kolikkoa. Laitoin siis taustalle kauttaaltaan kaksipuoleisen teipin, jonka päälle revin kuviopapereita mosaiikiksi ja lopuksi saumasin työn kaatamalla ja sulattamalla rakoihin hileistä kohojauhetta. 

Kiiltokuvan valkoisia reunoja leikkasin kapeammaksi ja koristelin kortin timanttikukin, timantein ja stanssatuin lehdin. Reunoilla sinistä akryylimaalia. Jälkeenpäin katsottuna taustan värit olisi kannattanut laittaa toisin päin, jotta hiiren vaatteet eivät sulautuisi niin paljon taustaan, mutta tällä mennään.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!