17.11.2010

Lisää joulukortteja

Arkkikaupan haasteeseen #9 lumihiutaleita:
Leimakuva Tampereen tapaamisesta muistaakseni Johannalta, väritys Inktenseillä. Korttipohjana Askartelu Sinisiivestä tilattua sinistä paperia, jossa on hentoja lumihiutalekuvioita. Hiutaleboordi ja iso hiutale muistaakseni myöskin Johannalta lävistetty, pienet hiutaleet lainalävistimellä tehty perhekerhossa ja iso vaahtomuovihiutale tyttären vanhasta synttärikutsukortista uusiokäyttöön irrotettu. Keskellä Tulipin timantti.
Koukussa kortteihin Annen joulumieliarvontaan punaista, sinistä, vihreää, valkoista, nauha ja nappi:
Taustapaperi Elinalta Tampereen tapaamisesta. Ruskealla ihonväriselle paperille leimattu enkeli on ainoalla omistamallani Magnolian leimalla tehty ja puuväreillä väritetty. Sain kerrankin mahdutettua korttiini tagin! Tämän oli lähettänyt Taitotaivaan Sari. Päällystin sen Lidlin joulupaperipakkauksen kuultopaperilla ja lisäsin ääriviivatarrat. Nämä selkeät tikkukirjaimilla kirjoitetut joulutekstit ostin Prismasta. Kuusikin on ääriviivatarra. Kukassa nappi äidiltä, YouDon kukka punaisella musteella reunustettuna ja Siskon lähettämä silkkikukka.
Kolmantena Koukussa kortteihin haaste #17: joulukortti, jossa valkoista ja punaista:
Sinisiiven joulupaperia yllä, Elinalta saatua alla. Ylhäällä Eurokankaan pitsi, johon pujotettu silkkinauha. Leimakuva tietysti Tampereen tapaamisesta; nyt en mene sanomaan, keneltä, kun muistan kuitenkin väärin. Väritys Inktenseillä. Ruutunauha on jostain askartelupakkauksesta. Rusetti kyhätty paperinauhantapaisesta, keskellä Sarin lähettämä rubiini ja yllä heteitä Siskolta. Pienet valkoiset tähdet Arkkikaupan arvontavoitosta.

1 kommentti:

  1. Ihana nallukkakuva ja kivoja erilaisia hiutaleita ! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan :)
    ( kaksi muutakin korttia ovat kauniita, tykkään! )

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!