9.11.2010

Ninnin nimipäiväkortti

Tämäkin kortti tuli julkaistua KK:ssa ajat sitten, mutta täältä unohtui:
Ninni sai nimipäivänään tällaisen tyttömäisen leimakuvakortin, ja äidin sydäntä lämmitti se, miten pitkään ja tarkasti hän jaksoi tutkia korttia sen saatuaan. Ihanaa, että 5-vuotias on oppinut arvostamaan käsintehtyjä kortteja!
Leimakuvan ostin KK:n kirppikseltä Marjolta ja värittelin akvarellikynillä ja Inktenseillä. Kirjava taustapaperi, sydänliuska, pinkit kangaskukat, valkoiset heteet ja jalokivet ovat salaisista toiveista. Iso ja pieni pinkki paperinen kukka I am Rosesilta, siniset kukat ja sydänlehdet lävistäjällä tehtyjä. Omaa silmääni häiritsee yläkulman jalokivien eriparisuus, mutta minulta kertakaikkiaan loppuivat kirkkaat neliönmuotoiset timantit kesken kortin, joten jouduin laittamaan toiseen kulmaan vääränvärisen ja -kokoisen rubiinin!
Tällä kortilla osallistuin haasteeseen, jossa tuli käyttää metallia. Sitä on kukkien keskustojen haaraniiteissä ja koruneulassa, joka on ensimmäinen tekemäni ja korttiin laittamani. Neulan päässä on Juju-kerhon tervetuliaishelmistä kukanmuotoinen metallihelmi ja kolme keltaista läpikuultavaa Tiimarin helmeä. Ihan hauska lisuke siitä korttin tuli. Saa nähdä, opinko joskus myös käyttämään korteissani (muita kuin pikkuruisia) tageja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!