6.4.2011

Lintukortti

Näitä Craft Superstoresta tilaamiani huopakyyhkysiä sovittelin aiemmin toiseen korttiin, mutta vasta nyt kelpuutin sellaisen valmiiseen työhön. Tällä kortilla osallistun Arkkikaupan lintuhaasteeseen. Kiitos katsomisesta!
Kuva on netistä, taustapaperi salaisita toiveista, pitsi Daisosta Singaporesta. Kukassa ainakin I am Rosesin kukkia ja Singaporesta tuotuja hologrammilehtiä. Nauha pitsin alla on ystävältä. Oikean reunan tarrapohjaisen nauhan alkuperää en enää muista. Kyyhkyn ympärille piirtelin geelikynällä lisää valkoista, ja Frosted Lace -Stickleskimalletta sivelin vähän sinne tänne. Blingblingin ja pastellivärien kanssa mennään jo vähän siinä rajoilla, onko tämä vintagekortti, mutta kai tätä kuvan perusteella voi sellaisena pitää.

Jaan tässä samalla idean, joka ei suinkaan ole omani, siitä, miten pitsin saa kiinnitettyä kaksipuolisella teipillä kauniisti. Ripottelin nimittäin näkyviin jääviin teipin kohtiin läpikuultavia mikrohelmiä, jotka estävät taraa keräämästä pölyhiukkasia ja tuovat oman säihkeensä korttiin. Lähikuvasta ne näkyvät ehkä paremmin:

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kortti, ihanat pehmeät värisävyt!Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!