29.9.2011

Kolmas talo

Sain viimein valmiiksi kortin Sinellin kuukauden korttikisaan, jossa tällä kertaa aiheena "Onnea uuteen kotiin". Tämän mallisia talokortteja olen tehnyt pari aiemminkin, ja pidän tästä kolmiulotteisuudesta itse kovasti.
I'm also entering this card in the "Anything goes" -challenges of Simon says Stamp and Southern girls. I find this type of card folding quite nice for congratulations on new home, because you can make the cards 3-dimensional, but they can still be folded flat for posting. The stamp is from Sarah Kay. Thank you for looking!  
Sarah Kayn lapsoset siellä lukevat kirjaa uudessa kodissaan. Leimakuva on vahvistettu kartongilla ja kiinnitetty ponnahdusmekanismilla takakanteen siten, että hahmot ovat noin parin sentin päässä seinästä. Taitos kulkee penkin istuinosan kohdalla ja taittomekanismin alaosa on laikattu penkinjalkojen muotoon. Myös kiiltokuvakukka on hiukan taustaa edempänä. Arkkikaupan seinäkello on kohotettu kohotarrapaloilla.
Leimakuvan väritin taas Inktenseillä ja geelikynillä. Irti leikattavissa hahmoissa on se mukava puoli, että väritys saa huoletta mennä reunojen yli.
Kortin muoto hahmottuu ehkä paremmin tästä ylhäältä otetusta kuvasta. Lattia taittuu siis takaseinää vasten, kun kortti suljetaan. Maton tein tällä kertaa säkkikankaasta. Verho on Eurokankaan pitsiä, ovi Sinellin kelopuun väristä skräppipaperia ja korttipohja kaksipuolista skräppikartonkia, jonka ulkopuoli näkyy seuraavista "ulkokuvista".
Ikkuna- ja ovilistat leikkasin luonnospaperista ja ikkunalasin kirjekuoren ikkunasta. Ovessa on haaraniittilukko ja oven vieressä kohotarroin kiinnitetty kiiltokuvaruusupensas. Leimailin korttipohjaan vielä lisäkoristeeksi muutaman Motivetin perhosen ja taakse ilmeisesti bambunoksia Sinellistä hankitulla kirkkaalla leimasinsarjalla.

1 kommentti:

  1. Wow this is fabulous - and what lovely colours as well :) Thank you for joining us at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!