26.9.2011

Leilan ATC-extrahaaste

Leila laittoi niin herkullisen kuuloisen ATC-reseptin haasteeseensa, että täytyi heti alkaa kasata materiaaleja kokoon. Nimittäin tällaisen:
Taustalla pitää olla tag
Kakkupaperia
Lapsia tai aikuusia
Kiiltokuvakukkia
Syrämmiä
ja kääk tiätysti perhosia, ainaki yks.
3D-kuvan tytöstä on Leila itse ATC-materiaalivaihdossa lähettänyt. Korttiin käytin siitä 3 kerrosta ja vielä säästyi tulevaan käyttöön kaksi. Kiinnitin kuvan tagille ja laitoin aukkoon sydänsirkkarenkaan. Taustan kirjoituspaperi on kirjekuorta, jossa Nafisan juuri lähetti minulle korttinsa. Leimasin yläkulmiin ja osittain kakkupaperin päälle kulmaleimasimen, jossa omasta mielestäni on sydämiä, mutta lisäsin sitten vielä kolme laserleikattua pikkusydäntä arkilta, jotka olen joltain askarteluystävältä saanut. Kiiltokuvat ovat omasta lapsuudestani ja perhoset skräppipapereista. Kortin nimi on "Harras" ja se lähtee Pirkkerille. Kiitos Leilalle inspiroivasta haasteesta!

4 kommenttia:

 1. Tässä kortissa on kaikki kohdallaan, hyvin reseptin ainekset koossa. Todella onnistunut.
  Kiva kun tulit mukaan extraamaan ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Kauniin harmoninen kokonaisuus, kaiken kaikkiaan ihana kortti.

  VastaaPoista
 3. Vaihdan mielelläni. Ottaisin tämän tosi kauniin kortin. Voisitko ajatella kahden kortin vaihtoa kun sinulla on huhtikuulta kortti, jossa on herrasmies siivet selässä. Sitä ajattelin toiseksi. Minulla on myös vapaat kategoria.

  VastaaPoista
 4. Kiitos korteista ja lisukkeista! Ovat oikein mieluisia!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!