24.11.2011

Jouluinen vintagehaaste

Tällä kertaa It's All about the Vintage-haasteblogissa tehdään jouluisia vintagekortteja. Mikäpä sen mukavampaa, joten tervetuloa kaikki osallistumaan! Yhden palkinnoista tarjoaa:
Tässä haasteessa saimme spornsorimateriaalia kahdelta suomalaiselta yritykseltä:
ja

Taittamalla korttipohjani kolmiosaiseksi sain kuin sainkin mahdutettua yhteen korttiin sekä Nea-idean saapikas/joululaulu- ja tekstileimakuvat että Nauhataivaan punaisen ja vihreän nauhan, koristeneulat, hopeanvärisen soljen ja lumihiutaleriipuksen. Tonttukuva sitoo värien kirjon yhteen. Kuvan tulet löytämään myös Vintagearkusta. Tuossa Nea-ideasta saamassani isossa joululaululeimakuvassa oli sinisellä leimattu nuottileima häivytetty siveltimellä taaemman saapikkaan alle, ja itse lisäsin tossuihin ruskeaa, punaista ja valkoista väriä akvarellikynillä. Paperit vanhensin seepian värisellä musteella, ressaamalla ja repimällä.
Taustakartongin kukat voi joulumielellä tulkita joulutähdeksi, ja samaa kukkaa koetin tuon nauhoista tekemäni ruusukkeenkin saada muistuttamaan, mutta tiedä häntä, näkyykö yritys lopputuloksesta. Salaiset aseeni kokoamisessa olivat silmäneula ja punainen ompelulanka. Lisää tekemiäni jouluisia vintagekortteja tule näkyviin maanantaina.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!