10.11.2011

Unelmahaaste vintagehaasteblogissa

Haaste on siis kirjaimellisesti "Unelmia" ja väreinä kortissa tulee käyttää ruskeaa, kermaa ja vaaleanpunaista. Tällä väriyhdistelmällä on mielestäni mahdotonta olla tekemättä ihania kortteja, joten tervetuloa nyt kaikki osallistumaan It's all about the vintage -haasteeseen! Sponsoreina tällä kertaa toimivat:
ja
Fantastic Ribbonsiltä saimme käyttöömme kauniita nauhoja, joista kortissani käytin ruskeaa pilkullista ja läpikuultavan kimaltavaa vaaleanpunaista.
Kortista tuli tällä kertaa aika yksinkertainen, sillä käytin netistä tulostetun kuvan taustalla nauhojen lisäksi kahta erilaista kuviopaperia ja koristeina lävistimellä tekemiäni lumihiutaleita tähtikeskustoilla. "Dreaming of a White Christmas" -tekstin tulostin kultahileiselle paperille, stanssasin muotoonsa ja kohokuvioin lehden kylkiäisenä tulleella minitaskulla. Ruskea tapetista stanssattu kiekura oli vielä se viimeinen puuttuva elementti, jonka lisäämisen jälkeen kortti näytti valmiilta. Papereiden reunat on ressattu, ja käpristetyn yläkulman alta kurkistaa helmi.
Allekirjoitan tuon unelman valkeasta joulusta täydestä sydämestäni, koska pohjoisessa lapsuuteni ja nuoruuteni asuneena en vain kertakaikkiaan totu siihen, että lunta ei välttämättä ole vielä loka- marraskuussa, joulukuusta puhumattakaan! Tämä talvi nyt on tosin Lapissakin ollut poikkeuksellisen lumeton. Lisäksi kosteus saa täällä etelässä ilman tuntumaan kylmemmältä kuin kovatkaan pakkaset pohjoisessa. Pakkasta vastaan voi aina suojautua vaatteilla, mutta kalseaa kosteutta ja tuulta vastaan ei oikein osaa. Ja tiedän, ettei Tampere suinkaan ole edes niitä kosteimpia alueita Suomessa. Ehkä minun kannattaisi lennähtää muuttolintuna pohjoiseen aina lokakuusta joulukuuhun... Maaliskuusta kesäkuuhun puolestaan otan tyytyväisenä aikaisen kevään vastaan täällä.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!