19.8.2012

Hedelmäinen kortti

Osallistuin Koukussa kortteihin VIP-haasteeseen nimeltään ikiliikkuja, jossa yksi kortteilija tekee kortin  toisen ehdottamasta aiheesta ja keksii sitten uuden haasteaiheen, johon kuka tahansa halukas saa tarttua. Nappasin sieltä aiheen "hedelmä", koska se kuulosti haastavalta, ja muistin tämän oranssin skräppipaperin, jossa ainakin minun silmäni näkevät appelsiineja. Lopputuloksesta tuli aika epätyypillistä minua.
Leimakuva on arvontavoitto Bildmålarnalta ja pääsi nyt ensimmäistä kertaa korttiin. Värittelin Inktenseillä ja leikkasin taustan pyöreäksi Shapecutterilla. Kirsikka on puolihelmi.
Eniten aikaa käytin noiden sitruunanpalojen väkertelyyn keltaisesta ja valkoisesta paperista, keltaisesta silkkipaperista ja lumiaineesta. Ei niistä nyt ihan niin aidonnäköisiä tullut kuin olisin toivonut, mutta kai niistä sentään näkee, mitä ne koettavat esittää.
Muuten koristelin korttia luurankolehdellä, pienillä punaisilla kukilla ja isolla kukalla, jonka osista tein punaiset kynsilakalla. Laitettuani punaisen sydännauhan kortin reunaan pystyyn tiesin, että tästä kortista puuttuva "se jokin" olisi tuollainen drinkkikoristeviuhka, joten ei muuta kuin laatikoita penkomaan, ja tuottihan se lopulta tulosta! Hamsteriluonteesta on tässä harrastuksessa paljon iloa, vaikka järjestelmällisyyden puutteesta johtuva tavarakaaos välillä tuskastuttaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!