30.8.2012

Kesän muistot / Summer Memories

Here in Finland the schools have started a couple of weeks ago, and the days are getting colder, so it is time to think back to the lovely summer time. The theme of It's all about the vintage and beauty challenge is Summer memories. This theme can be interpreted quite freely, as long as your new papercraft creation's got something reminding of the past in it. My DT work was made using digital images of The Paper Shelter and Sweet 'n' Sassy stamps. Welcome to join our challenge!

Tämänkertainen haasteemme It's all about the vintage and beauty -blogissa on nimeltään Kesän muistot. Aihe jättää reilusti tulkinnanvaraa, kunhan muistat sisällyttää jotain menneistä ajoista muistuttavaa askartelutyöhösi. Sponsorimme The Paper Shelter ja Sweet 'n' Sassy stamps lahjoittivat käyttöömme digikuvia, joita myös haasteeseen osallistujien kesken arvotaan. Tervetuloa mukaan!
Tässä kortissa keinuu suloinen Paper Shelterin tyttö. Kortin juju on se, että keinu roikkuu ilmassa. Mallina on tent card eli telttakortti, joka olikin yksinkertainen mutta näyttävä malli toteuttaa. Paperit ovat Tiimarin skräppipaperilehtiöstä, paitsi ruoho, jonka saksin Lidlin kuultopaperista. Perhosen valmistajaa en enää muista; se tuli minulle aikoja sitten KK:n haastepalkintona.
Tämäkin korttimalli taittuu litteäksi kirjekuoreen. Tekstille on tilaa takana.
Toisessa kortissani on Sweet 'n' Sassyn digileimasta leikattu lintu ja saman valmistajan teksti. Taustapaperi on Graphic 45:n ja vintagekuva Marianne Designsin. Tähän korttiin halusin ison kukkarykelmän, mutta miten niiden tekeminen voikin olla niin vaikeaa? Tähänkin ruusuoksaan sovittelin jos jonkunnäköistä kukkaa eri asentoihin, ja kesti todella kauan, ennen kuin olin lopputulokseen tyytyväinen. Joukossa on kierrettyjä varsia ja perhonsitomishöyheniä.
Tekstitagin muodon saadakseni leikkasin toisen sivun suoraksi tuosta stanssatusta Spellbindersin kuviosta. Tulostetun tekstipaperin päälle leikkasin ruusukuvioisen kuultopaperin. Reikään sirkkarengas ja jäykkää luonnonnarua, joka olikin niin jäykkää, että päihin liimatut lävistetyt perhoset näyttävät oikeasti lentävän ilmassa. Mukava yllätys!
Kortin takakannessa on sama digileima alkuperäisessä muodossaan ja pienemmässä koossa. Paperi on K&C Designsin. papereiden reunat on ressattu ja alta pilkottaa vaalean siniharmaa korttipohja.


3 kommenttia:

  1. your cards are so wonderful
    Elma

    VastaaPoista
  2. The girl on the swing is so clever! And your other card is simply gorgeous, wonderful colours and images!
    Alison x

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!