15.4.2013

ATC:t ranskattarista

Three ATC's I made using a flourish die from Bosskut, that I managed to buy from a crafters' flea market. I had been looking for that die for a couple of years, so you can imagine, how happy I was to get it at last! The backgrounds of the images from a Graphic 45 scrap paper have been stamped with gesso at first, and then sprayed over with mists.
Tiedättekö sen tunteen, kun onnistuu saamaan omakseen jotain, mitä on etsinyt vuosia? Itselleni kävi näin onnellisesti tuon Bosskutin kiekurastanssin kanssa. Ihastuin siihen parisen vuotta sitten, mutta kun en tajunnut ostaa sellaista heti, niin eiköhän koko valmistus lopetettu, ja sen jälkeen stanssi meni kaksikin kertaa kirpputoreilla sivu suun, kunnes viimein muutama viikko sitten minua onnisti, ja stanssi on nyt minun! Tästä ATC-triosta kaksi oikeanpuolimmaista on jo löytänyt uuden kodin Raija-Annikin luota, ja vasemmanpuoleisin lähtee Kirstille vaihtoon.
Korttien nimet ovat ranskalaisittain "Giselle", "Georgette"ja "Juliette". Naiset ja pyöreät "Kukkaleimat" ovat Graphic 45:n skräppipaperilta valmiiksi irtistanssattuja kuvia. Taustat tein leimaamalla gessolla kiekuroita ja roiskimalla mistejä päälle. Yhteen taustapaperiin kokeilin itse asiassa ensin väriksi teetä, mutta tummensin senkin väriä lopulta misteillä, enkä enää muista, mikä se näistä on. Olisiko keskimmäinen?
Gisellen kuvassa oli valmiiksi kaksi reikää reunoissa, joten pujotin leveän punaisen nauhan molemmista läpi. Kiekuraa koristelin boordilävistimen jämäpalakukilla, joiden päälle laitoin läpikuultavat vaaleanpunaiset kynsitarrat. Kiiltonsa takia ovat turhan epävintagemainen elementti kortissa, mutta en alkanut niitä enää irtikään repiä.
Lähikuvassa näkyy hienosti tuo gessoleimauksen mukavan epätasainen jälki. Tämäkin idea on peräisin Riikan gessokurssilta, jolla kävin Askartelupirtillä.
Georgetten kiekuroihin laitoin marjoiksi pienet punaiset timantit.
Julietten kiekurassa lentelee pieniä lävistettyjä perhosia. Kaikkien korttien reunat on ressattu ja musteutettu.

3 kommenttia:

  1. Ihana stanssi tosiaan! Kauniit atc:t;-))m

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit ATC:t! Pidän kovasti kaikista! Haluaisin todella mielelläni Gisellen!! Mutta uskallatko vaihtoon kanssani kun ei ole tuota omaa blogia??

    VastaaPoista
  3. Eleganssi korttisarja :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!