11.4.2013

Matkustellaan

It's all about the vintage and beauty challenges you this fortnight to make paper crafts with the theme "Travel". Our sponsor on this challenge is Crafty Sentiments, so you have a chance of winning some digital stamps. Welcome to join us! My card gets you to the beaches of France. The stamp is "Beach Babe" from Crafty Individuals. I'm quite happy with the look of the tiny sea horse bead. It's plastic and used to be transparent pink, but I covered it with gesso and coloured it with inks to get more of an distressed look.

It's all about the vintage and beauty haastaa nyt tekemään matkustusaiheisia paperiaskartelutöitä. Sponsorina toimii Crafty Sentiments, joten osallistujilla on mahdollisuus voittaa digileimoja. Tervetuloa mukaan! Minun korttini vie Ranskan hiekkarannoille.
Leimakuva on Crafty Individualsin Beach Babe. Embossasin mustan leimajäljen kirkkaalla kohojauheella, jotta pääsin huoletta värittelemään Distress Inkeillä ja suihkimaan Paperilohikäärmeestä hankituilla misteillä. Maaksi liimasin hiekkaa. Taustalla on kahta eri skräppipaperia, joista alimmaisessa, Tiimarista ostetussa, on kuviona paperinpalakollaasi, josta valikoin kirkon ja postikortin palan sisältäneen kohdan. Reunat on ressattu.
Vasempaan reunaan laitoin vanhaa nauhaa rusetteineen ja helmineen, ja siihen pujotin valmiiksistanssatun karttaleikkeen Graphic45:n arkilta.
Kuvan alle kokosin ranta-aiheisia koristeita. Merihevoseen olen todella tyytyväinen! Se oli nimittäin alunperin pinkki läpinäkyvä muovihelmi tyttäreni helmipurkista, mutta gesso- ja mustekäsittelyn jälkeen näyttää juuri sopivasti vanhahtavalta. Meritähden leikkasin Graphic 45:n skräppipaperista ja korotin aaltopahvikerroksella. Rantapallo on saman valmistajan valmis leike. "Merisiilit" napsuttelin Fiskarsin Celestial kulmalävistäjällä ja simpukka on oikea muisto Ranskan rannoilta. Alimmaisena on vielä pala hedelmäverkkoa.
Kortin sisäosaan kiinnitin palan Tukholmasta Askarteluristeilyreissulta ostamaani skräppipaperia. Yleensä en näinkään hallitsevaa koristelua kortin sisälle tee, mutta nämä pastellinväriset neliökorttipohjat, joita ostin kädentaitomessuilta, ovat yksinään sen verran ohuita, että kannen koristelun jälkeen takalehtikin kaipaa lisää tukevuutta. Ja onhan tämä kesäinen paperi ilo silmällekin!

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja kaunis sekä ulko että sisäpuolelta! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. A lovely card Sanna! I really love your use of the embellishments. Wishes, Suzanne

  VastaaPoista
 3. Woow, Sanna..soo beautiful "travel" card, with lot of cute vintage details and image♥!:) Love it...nostalgi!:)
  Wish you a beautiful day!:)
  Hugs from Norway/Ellen:)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!