19.1.2014

Paitakortti (rippikortti)

"Three buttons" was the theme of a finnish vintage challenge. I made a shirt card for a confirmation. Here is the tutorial. The size of paper I used for this shirt is A5, and the card blank measures 14 x 14 cm. I'm aware this is not a traditional vintage card, but I did try to give it a distressed look.

"Kolme nappia" oli haasteaihe KK:n vintagehaasteessa, ja tein paitakortin tämän ohjeen mukaan. Tällainen paita syntyy A5-kokoisesta paperista. Korttipohja on 14x14 cm. Ei tästä nyt ihan perinteinen vintagekortti tullut, mutta pyrin kyllä vanhanaikaiseen tyyliin.
Taittelin paidan ja leikkelin siihen lisäksi nappilistan ja hihantaitteet sekä kaula-aukon sisälle palan kirjoituskuvioista paperia. Taitoksiin ja reunoihin pyyhkäisin ruskeaa mustetta. Rusetin tein ruskeasta nauhasta. Korttipohjan reunat ressasin ja musteutin rankalla kädellä.
Kulmakuviot ovat Heidin korttipajan kartonkileikkeitä, jotka värjäsin yksinkertaisesti painamalla ne mustetyynyyn. Tekstileima on Svetalta. Ristiriipuksen olen ostanut Singaporesta ja ketju on katkenneesta korusta. Ajattelin, että rippikouluikäisen pojan kortissa vähemmän on enemmän, joten muuta en korttiin lisännytkään.

5 kommenttia:

 1. Minusta tämä on tosi hyvä.
  Harvoin pojille/tuleville nuorille miehille on tarjolla tällaista.

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti!
  Uusi ATC-materiaalikuori on lähdössä liikkeelle, kurkkaa blogiin!:)

  VastaaPoista
 3. Upea kortti!! Siinä on kyllä kaikkea juuri sopivasti pojan korttiin!! Kiva idea tuo paita, tarviipa kokeilla joskus!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!