9.5.2014

Vintagehaasteessa kaikki käy

Anything goes at It's all about the vintage and beauty! One lucky winner of the challenge will get a material prize from Paperikierre and another lucky one gets chance to pick some gorgeous digital stamps from A Day for Daisies, from which you see one example on my card. This time I'm not too pleased with my card, but maybe it's just the colours, that are so "not-mine". Welcome to join our challenge!

It's all about the vintage and beautyssä on nyt aiheena kaikki käy. Yksi onnekas voittaja saa Paperikierteeltä materiaalipalkinnon ja toinen saa valita A Day for Daisiesin ihania digileimoja, joista yhtä minäkin käytin kortissani. Tähän korttiin en oikein itse ole tyytyväinen, mutta voihan se olla, että se johtuu vain tästä värimaailmasta, joka on niin kovasti "ei-minua".


Valkoista, vihreää ja vaaleansinistä sekä ripaus punaista löytyy käyttämistäni kuviopapereista, joten niitä käytin myös digileiman värittämisessä. Papereitten reunat ressasin ja musteutin DI:n Old paper -sävyllä. Koristeeksi solmin rusetin läpikuultavasta perhoskuvioidusta vihreästä nauhasta. Vasempaan reunaan toin punaista väriä lisäämällä kukkakuvioiden keskelle timantit. Korttipohja on tummansininen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!