22.5.2014

Ylioppilaskortti vintagea tytölle

It's all about the vintage and beauty challenges you to make a card for a graduated. Our sponsor Eureka Stamps will donate some digital stamps to the winner. Can you find the stamp I used on my card? It's the small tassel hanging from the pearl pin! I love these papers from Prima's Princess Collection! Welcome to join us!

It's all about the vintage and beautyssäkin on nyt ajankohtaisena aiheena kortti valmistuneelle. Sponsorimme Eureka Stamps lahjoittaa voittajalle digileimoja. Huomaatko, missä itse olen käyttänyt digileimaa kortissani? Se on tuo pieni tupsu, joka roikkuu koristeneulasta! Tervetuloa osallistumaan!
Vintagekuva on muistaakseni Pion Designilta. Pujotin sen yhden kulman kuviopaperista osin irti viiltämäni harpunsoittajan taakse. Tämä tekniikka taitaa olla jo muodostunut jo tavaramerkikseni! Paperit ovat Priman Princess Collectionista, jonka ostin askartelupirtillä ja josta tuli heti uusi ihastukseni. Reunat revin tai ressasin ja käsittelin ruskealla musteella.
Lyyraääriviivatarran kohotin kortista esiin Priman kuvioidulla paperikukalla ja Siskolta saadulla valkoisella harsokukalla.
Tässä kuvassa näkyy tuo pienenä tulostamani ja Inktenseillä värittämäni Eureka Stampsin tupsudigileima, jonka leikkasin irti paperista ja pujotin helmipäiseen koristeneulaan. Kiinnitin sen kevyesti korttiin kohotarrapaloilla. Valkoiset ruusut piilottavat neulan varren, ja ruusujen irtileikatut varret muotoilin kiekuroiksi tasapainottamaan asetelmaa. Nauhataivaan valkoisen pitsin värjäsin DI:n Old Paper-musteella luonnonvalkoiseksi.
Etukannen alaosan harpunsoittajapaperin yläreunan lintuineen revin kortin takakanteen sopivaksi.
Sisällä vasemmalla on kannen toisesta kuviopaperista stanssattu rahatasku ja oikealla vihreä rivipaperi Priman Moulin rouge paperikosta, josta olin joskus aiemmin leikannut keskustan samalla stanssilla. Nyt siinä on kirjoitustila valmiina!


2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!