9.10.2014

Bingoa vintagehaasteessa

Now we're playing bingo at It's all about the vintage and beauty, so welcome to the challenge blog to choose your row of three elements to use on your paper work. My row is love/wedding-pink-lace. I used a gorgeous digital stamp from our sponsor A Day For Daisies, donating digis to the winner of the challenge, too. I added a piece of lace over the veil of the bride, because I thought it would have been a bit difficult to colour otherwise, and I love how it turned out!

Nyt It's all about the vintage and beauty:ssa pelataan bingoa. Oma rivini on rakkaus/häät-vaaleanpunainen-pitsi. Ihana hääpari on digileimakuva sponsoriltamme A Day For Daisiesiltä, joka tarjoaa myös arvontavoittajalle digileimoja palkinnoksi. Tervetuloa haasteeseen mukaan valitsemaan oma rivisi!
Tästä lähikuvasta näkee ensinnäkin sen, ettei tuo värittely ole vahvinta alaani, mutta myös sen, että koetan parhaani mukaan kompensoida vajetta mielikuvituksellani. Eli keksin laittaa leimakuvan hunnun päälle "oikean" hunnun leveästä pitsistä, ja siitä tulikin koko kortin "se jokin". Hunnun yläreunan kuroin laskoksille neulan ja langan avulla, ja ompelin myös hunnun helmaan reunuksen toisesta pitsistä. Paikalleen liimaamiseen käytin Glossyä. Huntua liimatessani sotkin vahingossa liimaa myös hääparin taustalle, joten levittelin sitten taustaan kauttaaltaan Stickles-kuorrutuksen.
Stanssasin leimakuvan sydämen muotoiseksi ja asettelin alle kapeaa Panduron pitsiä. Pitsin saa kaartumaan nätimmin, kun leikkaa sisäreunan taitoskohtiin pieniä lovia, jotka asettuvat sisäreunassa lomittain sen sijaan, että ehjä sisäreuna jäykkänä kaartaisi pitsin ulkoreunan kireälle pystyyn.
Taustalla on ihana Maja Designsin kuviopaperi. Muutama valmisruusu stanssattuine kiekuroineen tasapainottaa alareunaa ja nurkissa on puolihelmet. Voi olla, että lisään vielä onnittelutekstin vasempaan alareunaan, kun kortti on vieläkin turhan yläpainotteinen.
En malta olla laittamatta tuolle leimakuvalle pariksi vielä kuvakaappausta häävideoltamme vuodelta 2002. Minullakin oli (tietysti) hennon vaaleanpunainen hääpuku silloin :)

1 kommentti:

  1. Ihana kuva teistä! <3
    Tuo korttihan on kuin hääkuvanne. Kaunis ja yksityiskohtainen. Aivan mahtavan ihanan romanttisen upea!
    Viltsu- Inspiration

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!