22.10.2014

Pappakortti

A card for a challenge with the theme "for father". The stamped image comes from Island, and was stamped from a friend. Thank you, Elina!

Koukussa kortteihin vintagehaaste kuului "isälle". Ja kappas vain, kun ei yhtäkään aiheeseen sopivaa vintagekuvaa löytynyt, joten jouduin kääntymään leimakuvien puoleen. Niiden käyttämisessä on aina se haaste, että kortista tulee väkisinkin huomattavasti vähemmän vintage, mutta muuten koetin korttiin tuoda vanhan ajan tunnelmaa parhaani mukaan.
Leimakuvaan on lainattu Elinan Islannista tuomaa ukkelileimasinta. Kuvan väritin Inktenseillä, ja kerrankin kävi niin, että valmiiksi väritettyyn kuvaan sattui jälkeenpäin löytymään juuri oikeanvärinen paperi ja vielä valmiiksi vintagetyylissä! 
Toiseksi paperiksi valitsin vanhan kirjansivun Uudenkaupungin murteella kirjoitetusta kirjasta. Rypistelin paperinpalan kosteana, tein pilkut kohokansiolla ja värjäsin sitten kohoavia osia kevyesti hopeanvärisellä mustetyynyllä. Reunat kostutin siveltimellä ennen repimistä ja musteutin ruskealla. Koristeeksi riittivät kaksi stanssattua talventörröttäjää ja paksu naru.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!