29.4.2015

Askartelupirtti ja Koukussa Kortteihin -tapaaminen

In the last month or so I have taken part in two paper crafters' meetings in my hometown, one bigger and one smaller. It's always so enjoyable to meet other people sharing the same interests and giving you new ideas and inspiration!
Osallistuin pari viikkoa sitten Askartelupirtille Teiskon Murikassa täällä Tampereella ja hauskaa oli taas kerran. Joka kerta uusiin paperiaskartelijoihin tutustuessaan sitä yllättyy siitä, miten yhteinen harrastus yhdistää. Puolileikilläni olenkin joskus todennut, että jos ihminen harrastaa paperiaskartelua, hän ei voi olla paha ihminen. Tällä kertaa en osallistunut kursseille, joten askarteluun ja shoppailuun jäi ruhtinaallisesti aikaa. Askartelupirtillä valmistui kaksi ATC:tä, jotka olen jo julkaissut ja lisäksi neljä korttia, joihin palaan myöhemmissä postauksissa.

Muutama viikko aiemmin osallistuin myöskin Tampereella Koukussa kortteihin VIP-tapaamiseen, jossa meitä oli noin 10 osallistujaa. Tunnelma oli loistava sielläkin, ja muutamassa tunnissa ehdittiin tutustumaan uusiin välineisiin ja tekniikoihin, kahvittelemaan ja tekemään materiaalikuoresta kortti.
Näin hempeän vauvakortin sain tehtyä saamani materiaalikuoren sisällöstä. Koristeita oli kuoressa runsaasti, ajatuksena jättää valinnanvaraa, mutta minä nappasinkin siitä itselleni haasteen käyttää koristeista mahdollisimman monta tähän yhteen korttiin. Lopputulos on mielestäni ihan hauska ja kuvastaa hyvin sitä tavaramäärä, jonka pienen ihmisen syntymä tuo tullessaan.
Tässä paperissa testattiin PanPastel-värien käyttäytymistä embossausmusteen, leimojen ja maskien kanssa.
Tässä leikin Gelliplatella ja akryylimaaleilla.
Ja tässä suikaleessa yhdistelmä edellämainittuja.
Koristelimme myös KK-tapaamisessa saamamme paperipussit Gelliplatella, maaleilla ja leimoilla. Nämä olivat hauskoja kokeiluja.

Iso kiitos vielä kummankin tapahtuman järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!