21.4.2015

Sailan tuplavaihto

The first four cards were made for me in an ATC-swap and the latter two made by me using images that the receiver had sent to me. This time they were the moccasins and the young lady in the middle of the last ATC. The third and fourth card were made by Jipe using the fairy and the young boy that I had sent. It's always so great to take part in these swaps organized by Saila!

Osallistuin Sailan järjestämään ATC-tuplavaihtoon, jonka ensimmäisessä osassa sain nämä kortit. Kiitos taas kerran Sailalle isosta järjestelytyöstä!
Kati: Kevätperhonen ja Mervi P.: Love no.2
Ja sitten Jipe teki minulle lähettämistäni keijun ja ilmapallopojan kuvista nämä hyväntuulisen värikkäät kortit. Kiitos kovasti! Aiomme vaihtaa vielä keskenämme kaksi korttia lisää, joten tämä sarja saa jatkoa.
Puutarhakeijun kujeet ja Rakkaudesta vappuun
Itse sain Ainolta mokkasiinien ja mustavalkoisen nuoren naisen kuvat, joista syntyi Askartelupirtin alkajaisiksi nämä ATCt:
"Isän jalanjäljissä" annoin nimeksi tälle kortille, johon aluksi haeskelin tossujen väreihin sopivia kuvia. Jonkun keisarin mosaiikkikuva historiankirjasta pääsi taustalle, ja alaosassa on lisäksi palasia muista lehtileikkeistä. Sovittelin tossuja ATC-pohjalle sekä vaaka- että pystysuorassa, ja lopulta keksin laittaa ne vinoon saadakseni pojat mokkasiinien sisälle. Ajatus lähti tuosta Anne Geddesin vauvasta, jonka olin aiemmin leikannut talteen epäillen, että kuva on kyllä liian pieni sopiakseen mihinkään, mutta sehän istuikin tossuun kuin sinne tehty, kun olin leikannut veitsellä varren auki. Isoveli on kiiltokuva. Tarrahelminauha tuo hiukan komiulotteisuutta korttiin.
"Sinä olet minun siskoni" tuli toisen kortin nimeksi, ja olipa mukava kuulla, että kappaleella on Ainolle erityinen merkitys! Pistelin keskimmäisen neidon kuvan silmäneulalla taustastaan ja vaihdoin taustaksi mustavalkoisen ruusuisen paperin, jossa on tekstiä. Pikkusisko on pistelty irti kuviopaperista ja äiti tai vanhin sisko leikattu vanhasta historiankirjasta. Alareunassa on musta nauha ja oikeassa reunassa stanssattu kiekura, jonka pujottelin osin kuvien taakse. Vaaleanpunaisella musteella leimasin pariin kertaan "Precious"-tekstin materiaalien päälle ja alakulmaan laitoin timanttikukan. Nämä ovat kyllä aina mukavia vaihtoja!

4 kommenttia:

  1. En löydä sinun sähköpostiosoitettasi

    VastaaPoista
  2. Lue tämä: http://heijaste.blogspot.fi/2015/04/jipen-lintu-ac-swappi.html Löydät sp

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!