13.9.2015

Sinistä vauvalle

Here is a baby card I made for a Finnish challenge following a bingo row blue-distressed-circle. I don't know, if this card shape has a special name, but I just folded a round embossed card in half and adhered a round panel on it, that I had cut with decorative edge scissors. The baby image is from Inkido.
Koukussa kortteihin -sivuston Saksien silpuista -haasteessa oli aiheena bingo, josta valitsin rivin sininen-ressaus-ympyrä. Huomasin jälkeenpäin, että myös rivi pitsi-ressaus-kimalle toteutuu tässä kortissa.
Haasteessa ei saanut käyttää leikkureita, joten leikkasin korttipohjaksi embossatusta valkoisesta korttipohjasta lautasen avulla ympyrän, jonka reunat ressasin ja musteutin harmaalla. Pohjan taitoin keskeltä kahtia ja kiinnitin päälle sinisestä neliökorttipohjasta kuvioreunasaksilla leikkaamani pienemmän ympyrän. Olen nähnyt tämänmuotoisia kortteja netissä, mutten tiedä, onko tällä korttimallilla omaa nimeä. Itselleni muoto tuo mieleen keinuhevosen jalakset, joten vauvakorttihan tästä piti tehdä.

Vauvakuva on Inkidon skräppiarkilta leikattu. Reunat ressasin ja koristelin Stickles-kimalteella, kuten myös sinisestä pohjaympyrästä. Kuvan alle laitoin kakkupaperin. Se oli alkujaan lila, joten värjäsin sen gessolla valkoiseksi. Samalla osa kostuneista kohdista repesi, joten jouduin peittelemään reikiä koristeilla. Ruusupitsin reunoilla on harsoa, jonka taitoin yläreunasta ruusujen alle ja jätin alhaalla näkyviin. Yläkulmaan taitoin pätkän vauva-aiheista sinistä nauhaa sydännapin alle, ja alkakulman tasapainotin palapelin palalla.

1 kommentti:

  1. Suloinen vauvakortti. Tykkään keinuvista korteista ja yleensäkin erilaisista, kuin perus mallit.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!