20.9.2015

Syksybingoa

Two bingo challenge cards with an autumn theme for the Finnish Ning community of card crafters. The first card has an image from Slöjd Detaljer and the second card has a coloured stamp from Motivet.

Koukussa kortteihin -yhteisössä oli kaksikin syksyaiheista bingohaastetta, joihin osallistuin molempiin. Harvoinpa enää on kotona tullut tehtyä kahta korttia saman päivän aikana! Tässä Koukussa kortteihin haasteeseen bingokortti rivillä "sade - sieni - sulkia".
Kun käyttää Ruotsista tuotua Slöjd Detaljerin vintage/retrokuvaa, ei voi kortista tulla muuta kuin suloinen. Sade löytyi kuvasta, joten taustalle tarvittiin Saksasta ostamaani sienikartonkia ja koristeiksi varren päässä olevia kärpässieniä (lievätkö Tiimarin peruja?), ja perhonsidontahöyheniä. Lisää syksyn tuntua tuovat Singaporesta ostetut hologrammivaahteranlehdet. Tulipa tästä kansainvälinen kortti!
Tässä lähikuvaa sienistä. Kovin pulleita ovat korttikoristeiksi, mutta toivottavasti kiinnitys pitää! Nuo pilkulliset höyhenet ovat mielestäni  upeita. Kuvan alta kulkee vielä viininpunainen nauha ja Eurokankaan pitsi. Sateenvarjoon ja sienten juurelle pursotin viininpunaista Stickles-kimalletta.
Tässä puolestaan syksyn väreistä keltainen, oranssi ja sininen(?), sekä bingorivi "sateenvarjo/ kumisaappaat/ sadetakki - x (sammakko) - vesi/vesisade". Leima on Motivetin, ja kuvan väritin Inktenseillä. Oravan reunoille leimasin kiekuroita maskia käyttäen, ja leikkasin siniseen "tausta"paperiin stanssilla aukon, jonka taakse kuvan asetin. Sinisen paperin kuvioinnin olin tehnyt Gelliplatella ja akvarelliväreillä. Syksyisempää fiilistä toin korttiin keltaruutuisella nauhalla, oranssilla pompulanauhalla, pakkauskartongista stanssatulla oksalla ja hologrammilehdillä.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!