5.8.2016

Nimeni on Bond. ATC-trio.

Three ATC's with James Bond, made of a movie ad and Gelli Plate backgrounds.

Tällainenkin ATC-trio syntyi livetapaamista silmälläpitäen. Tämän herran elämä on ollut eräänlaista sirkusta kaiken aikaa, joten osallistun Silpputehtaan laajennusosan "Life is a circus" -haasteeseen. Kolmiosainen elokuvamainos on peräisin vanhasta englannin kirjastani. Oli hauskaa tehdä jotain selvästi erilaista kuin ennen. Kortit kulkevat erikseen. Alin vielä vaihdettavissa.
 
 "007" 1/3 -kortissa on mainoksen alapuolella valmis stanssileike autosta, jonka lamppuihin lisäsin Glossyä. Taustapaperi on ollut suihkelaatikon pohjalla, ja siihen oli pyyhkäisty jotain jämäkämpää vihreää, ehkä akryylimaalia, josta syntyi korttiin sopivat vauhtiraidat. Yläkulmassa timanttikukka.
 "007" 2/3 -kortin tausta on painettu Gelli Platella, ja kuviointiin on käytetty vanhaa kaulaketjua. Sukellusaiheinen kuva toi siihen illuusion veden alla leijuvasta kettingistä. Kompassin ja viivottimen leikkasin stanssiarkilta, ja kompassin päällä on vanha muovinen kellokupu.
Vanhaa kellon osaa on käytetty myös kortissa "007" 3/3. Tausta on tehty Gelli Platella ja siihen on kullanvärisellä maalilla leimattu "heittotähtiä" jonkun vanhan tuubin korkilla. Lisäsin vielä timantin ja drinkkilasikonfetin, josta tarkempi kuva alla. Kaikkien korttien reunoihin on pyyhkäisty mustetta.

6 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!