11.8.2016

Sekalaisia ATC-kortteja

Four various ATC's, mainly made of magazine images.

Selvien sarjojen lisäksi askartelupöydän antimista on tässä kuussa syntynyt myös yksittäisiä ATC:itä, joista tässä kooste.
"Sielusi on minun" -kortti sai inspiraationsa ATC-aiheisen FB-ryhmän johonkin aiempaan tapaamiseen liittyvistä keskusteluista, joissa joku ehdotti yhteiseksi korttiaiheeksi kauhua. Lehtikuvan naisen silmät olin jo aiemmin leikannut veitsellä irti vanhempaa ATC:tä varten, joten nyt teippasin kuvan kauttaaltaan kaksipuolisella teipillä ATC-pohjaan, painoin punaiset timantit keskelle, kaadoin mustaa kohopulveria reunoille ja sulatin sen. Ylärajauksesta tuli hiukan sotkuinen joten piirsin sen päälle valkoisella geelikynällä. Reunoille silppusin mustasta maaliroiskeilla kuvioidusta paperista stanssattua pitsisydäntä ja otsaan kiinnitin Tim Holtz -stanssimainoksesta koiperhosen. Valkoiset täplät ovat Shimmerz-helmiainetta.
Toisenlaista naiskauneutta on "Ilman sinua" -kortissa, jonka kuva on Graphic 45:n paperiarkilta. Keskellä yläreunaa olleen aukon peitin lävistetyllä lumihiutaleella, ja sain aikaan hiuskoristeen. Kehykset tein stanssilla vihreästä tekstipaperista, jonka reunoille pyyhin reilusti patinakupariväriä. Korttipohjana on lautasliinaa, jolle on suihkittu maskin läpi mistejä ja liimattu revittyjä paperisoiroja. Kukat napsuttelin pöydänsuojapaperista, muotoilin hiirimatolla ja lisäsin patinakuparia sekä ruskeat helmikeskustat.

Enkeliaiheisten korttien sarjaa jatkoin "Ole minulle Rafaelin enkeli" -ATC:llä, jonka kuva on kuva-arkilta ja pohja lehdestä leikattu. Pohjan päälle sudin kiekuramaskin päältä huurrelasiainetta. Kiekurat näkyvät paremmin valoa vasten liikuteltaessa. Ylhäällä on pitsi- ja alhaalla nuottiraita. Kukan osat napsutin pöydänsuojapaperista ja vanukaspurkin kannesta. Keskellä haaraniitti. Kortti kaipasi vielä jotain, joten liimasin erikokoisia sirkkareijittimen reikäpaloja yläreunaan, ja lakkasin ne erivärisillä kynsilakoilla.
"Teidän jälkeenne" -kortissa on Sinellin mainoslehdestä leikattu Graphic45-skräppikartongin kuva, vanhasta koulukirjasta leikattu museon pääsylippu ja tulostetut kengät, jotka olen saanut korttivaihdossa, kuten myös sateenvarjoriipuksen, jonka kiinnitin paperinarun pätkään. Musta tausta on jonkun juomapullon kylkeä laivan mainoslehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!