17.12.2017

Vintagehaaste #86

Hello and sorry for being absent for a while. It has been too busy at work... Tomorrow we will start a new theme at our vintage challenge blog, but this is my DT-card for the one before that. Our theme was "bird cage and feathers", and I put quite a lot of other embellishments on the card as well.

Tervehdys ja anteeksi poissaoloni! Työkiireet ovat vieneet mukanaan... Huomenna alkaa uusi haaste Koukussa kortteihin -vintagehaasteblogissa, mutta nyt vasta julkaisen omassa blogissani tämän edellisen haasteen DT-kortin. Aiheena oli "Lintuhäkki ja höyheniä".
Ainoa lintuhäkki, jonka askartelutarvikkeistani löysin, oli yksivärinen kuva skräppipaperissa ja sen verran mitäänsanomaton, että päätin käyttää sitä vain lisäkuvana värillisen vintagekuvan rinnalla. Pohjapaperi toistaa tytön mekon väriä, ja siinä oli valmiiksi kulmissa koristeena kuvia, joista alempia leikkasin veitsellä esiin lintuhäkkipaperin alta. Naisen kuvan toisessa yläkulmassa oli valmiina kyyhkynen ja toiseen leikkasin läpikuultavan kruunun koristeteipistä.

Kortin asetteluun kasailin aina vain lisää tavaraa, kunnes olin kokonaisuuteen tyytyväinen. Siellä on nyt höyheniä, lävistettyjä kukkia haaraniittikeskustoilla, valmisrusetti, johon ripustin avainriipuksen, yksinäiset nappi ja lävistetty lumihiutale sekä helmihuitulat kukan alla. Tuo kaunis keinuhevosleike on peräisin joululeikekuvapaketista ja osin kohollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!