17.12.2017

Vintagehaaste #87

Our finnish vintage challenge blog turned two years old, and to celebrate it we are now asking the participants to remake one of our past challenges. I chose the theme "bow" from november 2016. There will be more Christmas cards coming from me, at the latest in the holidays, I promise!

Koukussa kortteihin -vintagehaasteblogi täyttää kaksi vuotta, minkä kunniaksi pyydämme nyt osallistujia tekemään uuden kortin johonkin menneistä haasteistamme. Itse valitsin marraskuulta 2016 aiheen "rusetti".
Ihanan vintagejoulukuvan tausta on jouluaiheisesta leikekorttivihkosesta, josta napsin käyttöön myös kortin irtokoristeet. Tesktilaattaan alas laitoin taakse kohotarraa. Ainoa itsetehty koriste kortissa on tuo läpikuultavasta punaisesta nauhasta solmimani rusetti. Millä te muut muuten kiinnitätte rusetit kortteihinne? Minä en luota liimana edes Glossyyn, vaan tämänkin rusetin olen ommellut paikalleen ompelulangalla, jonka päät piilotin korttipohjan ja taustapaperin väliin.

Korttipohja oli vaaleanvihreä ja röpelökuvioinen, mutta pyyhin kortin reunoille mustaa ja ruskeaa mustetta saadakseni pohjan paermmin tyyliin sopivaksi. Taustapaperin reunat ressasin ja pyyhin ruskealla musteella. Tervetuloa mukaan haasteeseen!

Tämä ei muuten ole ainoa tänä vuonna tekemäni joulukortti! Sain niitä mukavan määrän valmiiksi ja kuvattuakin ihan ajallaan, mutta julkaisu taitaa taas vähän venyä. Koetan nyt hoitaa sen viimeistään joululoman aikana pois päiväjärjestyksestä. Rauhaisaa joulunaikaa sinulle!

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!