15.8.2019

Kimaltavaa tyttövauvalle

"Glitter" for our vintage challenge with a Morehead 3D die cut image.

"Kimalletta" pyydämme nyt Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa. Sitä on aina vaikeaa saada toistumaan valokuvassa, joten otin toisen kuvan kortista salamalla, vaikka se saikin sitten 3D-kuvan pinnan heijastelemaan ikävästi.
Näissä Saksasta ostamissani Moreheadin kuvissa on minusta mukava vanhanajan tunnelma. Se saattaa johtua siitä, että ne muistuttavat oman lapsuuteni kuvamaailmasta. En tällä kertaa laittanut kohotarrapaloja kuin alimmaisen kerroksen alle, mutta vauvan kolme kerrosta tuovat litteäksikin asetettuna kolmiulotteisuutta, kun taivutin vielä koko hahmoa reunoistaan pyöreämmän näköiseksi. Minusta vauva näytti ojentavan keksiä ujosti jollekulle, joten leikkasin skräppipaperista postimerkin muotoisen lintukuvan, jonka asetin Siskolta saadun lävistetyn kukan keskelle. Kukan varreksi asettelin lehtikuvioista pitsiä, jonka liimasin Glossyllä mutkittelemaan.
Vauvan taustalla on sydämenmuotoinen kakkupaperi, jonka kukkiin laitoin pikkuruisia puolihelmiä. Taustapapereita on kolme, joista keskimmäisen leikkasin boordiksi, jonka alareunan kuvioin boordilävistimellä. Papereiden reunat ressasin. Alakulmiin laitoin kuviollisen ison haaraniitin ja stanssatun ruskean koukeron.
Tässä kuvassa erottuvat paremmin kortin kimaltavat kohdat. Taustan kukkakuvioisessa boordipaperissa on painettuja kohokimalletäpliä, ja lisäksi pursotin Stickles-kimalleliimaa sydänpaperin ja linnun kuvan reunoille sekä vauvan kädessä olevaan keksiin. Minusta parhaiten vintagetunnelmaan sopii sävy "frosted lace". Myös pitsissä on kaunis hohde. Tervetuloa mukaan kimaltavaan haasteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!