24.2.2020

ATC-vaihto Askarteluvuorelle

Two ATC:s from me for a trade challenge. The themes were "friendship" and "animal".

Odotettu talviloma saapui vihdoinkin, ja saa hetken hengähtää arjen kiireestä! Askarteluvuoren haasteessa vaihdettiin nyt kaksi ATC:tä, aiheilla "ystävyys" ja "eläin". Nämä kortit lähtivät viikonloppuna postin matkaan. Olipa rentouttavaa tehdä taas välillä ATC-kokoisia kortteja!
"Päivänsäde ja Menninkäinen" -kortissa koetin saada korttimainoksesta talteen otetulle ihanalle kuvalle taustan, jossa kuvan reunat eivät hyppäisi silmille, ja mielestäni onnistuin siinä hyvin. Revin kuvan reunat, valitsin taustapaperin, joka toistaa kuvan kylmiä vihertäviä ja ihon sävyjä ja lisäsin reunoille sinne tänne myös läpikuultavia paloja lautasliinasta, jotta sain lisää lehvästöä myös reunoille, kun alkujaan taustapaperissa ei ollut muuta kuviointia nuottiviivastojen lisäksi. Stanssasin kuvan vasempaan yläreunaan vielä oksistokiekuran kiiltäväpintaisesta kuviopaperista. Alareunaan laitoin kapean pitsin ja sen yläpuolelle reunoille kaksi kiekuratarraa läpinäkyvällä taustalla.
"Lumileopardi" on Korkeasaaren mainoksesta ääriviivoja myöten leikattu. Taustaksi revin suikaleita mainoslehdistä, Gelli Platella kuvioimistani papereista ja telanpuhdistuspapereista sekä kuviopaperista. Yläreunaan leikkasin ääriviivatarralevystä hologrammisävyisen ketjun. Jalokivi kehyksineen on leikekuvavihkosesta, ja laitoin sen päälle kapussin. Kummankin kortin reunoille pyyhkäisin hopeanväristä mustetta. Kiitos tästä haasteesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!