8.3.2020

Hyvää naistenpäivää!

Happy women's day with this collage ATC of mine!

Tämän alkuvuodesta tekemäni ja Tuplavaihtoon juuri lähettämäni ATC:n "Puutarhan kätköissä" myötä toivotan hyvää naistenpäivää! Kortissa on käytetty paljon vaihtokuorissa saatua materiaalia. Kiitos niistä!
Kortin pohjana on saamani kuviopaperi, josta jätin lopulta näkyviin melkeinpä vain keskimmäisen kukan. Vasempaan ylälaitaan revin hajuvesimainoksesta lisää kukkia. Vasemman alakulman harmaasävyiset kukat taas olivat taustana perhosleikkeessä, josta leikkasin tuon ylös siivet kohollaan kiinnittämäni kimalteisen perhosen kokonaan irti. Oikean yläkulman tyttö on kuviopaperin kulmasta ja sopi mielestäni hyvin kortin väreihin ja tunnelmaan. Oikean alakulman sieni sammakkoprinsseineen taas on mainospostista leikattu kirjan kannen alalaita. Kirjan vasemman alakulman yhtä pienikokoisen kuvituksen laitoin Tuplavaihdon kakkosvaiheeseen mukaan, eli on jännittävää nähdä, minkälaiseen ympäristöön se pääsee, kun vaihtokortit saapuvat!

Kohollaan olevan vaaleanpunaisen vaahtokukan olen saanut Siskolta. Lisäsin sen keskustaan Stickles-kimalletta ja yläpuolelle laitoin pätkän timanttikiekuraa kukkavarreksi. Pienet vaaleanpunaiset kukat ovat muovia. Niihin liimasin keskelle läpinäkyvät mikrohelmet. Kortin reunoille pyyhkäisin mustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!