15.6.2020

Bingoillaan!

We are playing bingo at our vintage card challenge. I chose the row: aperture-pink-lace-dots for my card. I punched the aperture with a stencil. The image is from Morehead.

Ihanaa, kun kesä ja loma vihdoin alkoivat! Olin aivan puhki tuon etäjakson aikana ja oikeastaan jo sitä ennen. Heti, kun loma alkoi, sain muutamassa päivässä tehtyä enemmän onnittelukortteja kuin koko alkuvuoden aikana. Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa pelataan nyt neljän ruudun bingoa. Tervetuloa mukaan! Valitsin rivikseni: kehys/aukko-roosa-pitsi-pilkkuja.
Moreheadin tyttökuva on kiinnitetty kortin sisälle. Korttipohjaan ja kuviopaperiin tein aukon stanssilla ja kiinnitin stanssatut oksat aukon päälle ja reunoille. Olin tyytyväinen, kun löysin kanteen pilkkupaperia lähes tytön hatun väreissä. Alareunassa on pitsi ja tekstileike sekä perhosleike, jotka kumpainenkin menevät osittain aukon päälle. Olin jo tehnyt kortin valmiiksi, kun totesin, ettei siinä mielestäni ollut tarpeeksi vanhaa aikaa, joten irrotin kuviopaperin vielä kertaalleen korttipohjasta pyyhkäistäkseni sen reunoihin ruskeaa mustetta. Heti helpotti.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!