23.6.2020

Pala kakkua

This card was made last autumn, but I never posted it, because the atmosphere in the card is a bit odd in my opinion. Now that we're living strange times anyway, I'll give you this piece of cake.

Tämän kortin tein jo viime syksynä Craftaamossa, mutta jätin sen julkaisematta, koska siihen tuli mielestäni jotenkin erikoinen tunnelma. Nyt kun elämme kummallisia aikoja muutenkin, niin tulkoon sitten tämä pala kakkuakin julki. Ei sitä aina synttäreillä naurata.
Kakkukuvioiset paperit ovat The sweet life -nimisestä paperikosta, ja etualan täytekakun veistin stanssilla muotoon leikatun vintagekuvan alta veitsellä näkyviin. Papereiden vaihtumiskohtaan laitoin leveän nauhan, jonka keskellä on hilekuvioita ja reunat ovat läpikuultavat. Kuvan alla on kakkupaperi ja tagileike, johon kiinnitin haarukkarusetin. Yläreunassa on stanssattu lehtikuvio ja kerrostettu kukkanen. Alakulmaan laitoin terrierinapin, ja oikeaan reunaan sain siksak-chipboardkuvion joltakin askartelutapaamisen vierustovereistani. Värjäsin sen valkoiseksi gessolla. Papereiden reunat ressasin ja pyyhin harmaalla musteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!