19.8.2021

Matkaunelmia

 "Dream travels or traveling dreams" is the newest theme at our vintage challenge. I made this card using Studiolights Vintage Line -block.

Unelmamatkasta tai matkaunelmista tehdään nyt kortteja Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa. Lukuvuoden aloitus taas kerran uudessa työpaikassa sekoitti jo haasteen julkaisuaikataulunkin, mutta neljä päiväähän tässä onneksi vasta myöhässä ollaan. Käytin kortissani Studiolightsin Vintage Line -korttileikevihkoa, mutta yhdistin lentävän lapsen kuvaan toisesta kortista taustan saadakseni matkustusteemaa paremmin mukaan.

Stanssasin reikäreunaisella ympyrällä mustan taustan nostamaan keskellä olevat leikkeet esille ja lisäsin muutaman nappi- ja terälehtileikkeen koristeiksi. Taustan lehtileikkeissä oli yksi tyhjempi kohta, johon liimasin stanssilla telanpuhdistuspaperista leikatun tähden. Vasemman yläkulman perhosella on siivet kohollaan ja pari pikkuhelmeä vartalona.

Löysin juuri haasteen aiheeseen sopivan tekstileimasimen, jonka olen saanut korttivaihdon mukana. Teksti on embossattu kultaisella kohojauheella. Tästä kuvasta erottaa myös sen, että päällimmäinen kuva ruusuineen on kortissa kahtena kerroksena, joiden väliin laitoin kohotarraa. Tervetuloa mukaan matkaunelmahaasteeseemme. Toivottavasti matkustaminen ei sentään tulevaisuudessa jää pelkäksi unelmaksi!

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!