13.11.2021

Yksinäinen muumikolikko

Another Moomin ATCoin. I bought a hair brush with one of these characters, and I cut out the group image from the transparent plastic of the packaging. The paper underneath was coloured with mists and stamps on a gesso-covered paper with patterned paper scraps. The numbers and colourful zigzag stripes come from washi tape.

Ostin Muumimamma-hiusharjan ja leikkasin läpinäkyvästä muovipakkauksesta hahmojen ryhmäkuvan talteen. Kuvioidun taustapaperin kanssa siitä syntyi yksi muumikolikko lisää vaihdettavaksi.

 
Taustapaperi on suihkeilla ja leimoilla kuvioitua paperia, jolle ensin oli liimattu kuviopaperisilppua ja levitetty gessokerros tasoittamaan värit. Muovisuikale muumeineen oli sen verran kapea, että halusin sen reunat vähemmän silmäänpistäviksi, joten laitoin yläpuolelle värikkään siksakkuvioisen ja alapuolelle numerokuvioidun valkoisen washiteipin. Numeroteipin valkoinen pohjaväri on mukavasti läpikuultava. Ainoa lisäkoriste on haaraniitti, jossa on pyöritettävä viisari. Kolikon reunoilla on valkoista akryylimaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!