15.11.2021

Koneromantiikkaa

Our newest vintage challenge may be translated by "machine romanticism", so what we're asking for is combining romantic flowers etc. with machinery and other traditionally manly considered themes. Steampunk could be seen as one category of this style, but my card goes into a more modern direction. I cut the image from the cover of a Studiolight die-cut block.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa tehdään nyt koneromantiikkaa. Omassa mallikortissani taitaa tällä kertaa olla enemmän konetta kuin romantiikkaa, mutta tulkinnan vapaushan näihin haasteisiin osallistujillekin aina annetaan. Kuvan leikkasin Studiolightin leikevihkon kannesta ja siinä oli jo valmiiksi miesten kuvan taustalla kuvia ja taustapapereita kuten kello, liitutaulu ja ruutupaperi. Itse laitoin alimmaiseksi ruskeapohjaisen kuviopaperin ja oikeaan yläkulmaan palan leveää ruskeaa tekstiteippiä peittämään aukon, josta olin aiemmin leikannut jotain elementtejä toiseen korttiin. Oikean reunan kirjaimia sisältävän kohdan reunat revin, keskikohdan liitutaulun kehykset leikkasin ja muut reunat ressasin. Auto bensapumppuineen ja pyöreine taustoineen on leikattu toisesta leikevihkosta ja kiinnitetty kohotarralla. 

Kortin alaosaan laitoin raidallisen nauhan ja siihen koristeeksi solmun. Romanttisen silauksen korttiin tuovat kukat ja stanssattu kiekurakulma. Punaisten kukkien keskustoina on haaraniitillä kiinnitetyt helmihatut. Ruosteenruskeat kukat ovat pitsinpaloja vastikään tekemästäni Karnaluksin tilauksesta. Yksi lävistimellä tehty tähti koristaa kortin vasenta yläkulmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!