29.12.2021

Kaksi ATC-tyyppiä

Two collage characters in ATC's welcoming the new year 2022. Hope yours will be happy!

Vuoden viimeiseksi julkaisuksi laitan nämä kaksi kollaasihahmo-ATC:tä, joiden kaksi kaveria odottaa vielä taustojaan askartelupöydälläni. Ensimmäinen näistä korteista on vaihdettavissa.

"Ne nuoret" on tämän kortin nimi, jonka hahmolla on ihmisen silmät ja ylävartalo koiran päässä. Taustan gelliprinttiä täydentelin leimoilla, sabluunoilla ja musteella sekä tusseilla. Kirjasta leikatun tekstin väritin yliviivaustussilla ja piirsin lopuksi embossaustussilla kortille reunaviivat, joihin lisäsin mustan kohojauheen.
 
"Olisi soittanut" -ATC vaihdettu. Hahmolla ihmisen vartalo selloineen on yhdistetty parfyymipullon kaulaan ja korkkiin. Silmät ovat kissalta ja nokaksi laitoin kohopisaran. Tausta on kaavapaperia, johon puhdistin maalitelan siten, että alla oli kukkapitsikuvioisen muovipöytäliinan pala. Tekstissä puhutaan oikeasti puhelimella soittamisesta, mutta tämän kuvan kanssa lause saa lukijan päässä heräämään, jos nyt ei ihan tarinaa, niin ainakin kysymyksiä. Kortin reunoilla on sinistä mustetta. 

Mukavaa uutta vuotta 2022 kaikille lukijoilleni!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!