5.12.2021

Vastakohdat Askarteluvuoren vaihtoon

ATC's with opposites: "young love" and "mature love" for a swap.

Askarteluvuoren vaihtoon osallistuttiin marraskuussa vastakohdilla. Minä printtasin kuvat netistä, kun tämä aihe tuli mieleen ja vanhoista kirjoista löytyi leikattavaksi juuri sopivat tekstit. Kortit lähtivät Päiville, jolta sain myös mieluisat ATC:t takaisin.

"Nuori rakkaus" -kortin kuvan taustalla on paperisuikaleita ja nauha, jonka alle pujotin sydänpäisen koristeneulan. Kärjen päälle liimasin hileisen tarran. Toivottavasti se pysyi lähetyksessä paikallaan! Leikkasin kuvan alle kehykset harmaasta paperista, jotta se nousisi paremmin esiin taustasta ja saisi tasaisemman pohjan. Kortin reunoille pyyhin mustaa akryylimaalia.

"Kypsä rakkaus" - ATC:ssä on taustalla suikaleiden lisäksi beige pitsi. Vasempaan yläkulmaan laitoin sydänhaaraniitin ja oikealle stanssatun kuvion. Kuvan yläosasta otin turhat kulmat pois kulmalävistimellä. Kehykset leikkasin ruskeasta paperista. Kortin reunoilla ruskeaa akryylimaalia.
 
Näiden korttien myötä toivotan mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Meillä itsenäisyyspäivä liittyy rakkauteen, koska menimme kihloihin 6.12.1999.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!