30.4.2022

They killed Kenny!

Happy (first of) May with this South Park -themed ATC! The background is made of hologram cardboard (from a tweezer package) and acrylic paint leftover paper strips.

Hauskaa vappua ja toukokuuta tämän South Park-teemaisen ATC:n myötä! Kortti on nimeltään "OMG" ja vaihdettu Craftaamossa.

Taustalla on pinsettipakkauksen hologrammikartonkia, jonka päälle revin akryylimaalitelan puhdistuspaperia. Paperia on kerrostettu oikealle useampi pala, koska halusin peittää silmää häirinneitä suoria viivoja. Maalin alta kuultaa laulunsanoja. Sininen pisterengaskuvio on leimattu ja valkoiset pisteet töpötelty gessolla maskin läpi.
Revityn maalipaperin alle laitoin valkoista hohtavaa reikäpaperia ja lilaa kuitupaperia. Kortin reunoille pyyhin mustaa mustetta. Poikittainen suikale alhaalla on kimallekohokuvioitua paperia, jonka päälle laitoin haaraniitin.


Tästä kuvasta hologrammin hohde erottuu paremmin. Kenny on leikattu lehdestä ja sitä ennen kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä paksulle kartongille, jotta se nousee kortista esiin. Hahmon reunat käsittelin mustalla tussilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!